Van Birlikspor'un hedefi BAL ligi...

Hedefini BAL olarak belirleyen, Birlik Gençlikspor , 7 Nisan'da Erciş Gençlik Belediyespor'la karşılaşacak. Birlik Gençlikspor, bu maçı kazanıp BAL ligine çıkmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kulüp Başkanı Birol Duman, 7 Nisan’daki maça tüm futbolseverleri beklediklerini açıkladı.

Van Birlikspor'un hedefi BAL ligi...

     Van 1. Amatör kümede mücadele eden Birlik Gençlikspor kulübü, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Bölgesel Amatör ligine çıkmayı hedefleyen Birlik Gençlikspor kulübü, bu kez Play Off maçlarında, Yolspor, Erciş 1 Nisan ve Erciş Örenespor takımlarının yer aldığı Play Off grubunda 6 maça çıktı. Oynadığı 6 maçta 5 galibiyet alan Birlik Gençlikspor kulübü, İl şampiyonu oldu. Play Off maçlarında başarılı bir grafik çizen Birlik Gençlikspor kulübü, Play Off maçlarının bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Son maçında Erciş 1 Nisanspor'a 2-1 mağlup olan Birlik Gençlikspor kulübünün tek hedefi Bölgesel Amatör Ligine çıkmak. 7 Nisan'da Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Erciş Gençlik Belediyespor'la karşılaşacak olan Birlik Gençlikspor kulübü, bu maçı kazandığında, Bölgesel Amatör Liginde Van'ı temsil etmeye hak kazanacak.


     Birlik Gençlikspor kulübünde, Başkan olarak Birol Duman, yardımcısı Ahmet Bilici ve yöneticiler, Eren Çakır, İbrahim İdiz, Osman Sevinç ve Emrah Bozkaya görev alıyor.
Van Birlik Gençlikspor kulübü, teknik direktörlüğünü ise eski Vanspor futbolcularından, Savaç Çiçekay yapıyor yardımcılığını ise Nedim Yılmaz yapıyor.


    Birlik Gençlikspor kulüb başkanı Birol Duman yaptığı açıklamada, “Sezona başlarken Bölgesel Amatör Ligine çıkmayı hedefledik. Hedefimize varmak için, önce 1. Amatör küme ve ardından Play Off maçlarını başarıyla atlattık. Şimdi önümüzde tek engel kaldı. 7 Nisan'da oynayacağımız Erciş Gençlik Belediyespor maçını da kazandığımızda hedefimize varmış olacağız. 7 Nisan'da Van Atatürk Şehir Stadında oynayacağımız bu önemli maçta tüm spor sevenleri bekliyoruz. Buradan yönetimdeki arkadaşlarıma, teknik kadromuza ve futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Sezon boyunca gerçekten çok güzel bir uyum içinde çalıştık diyen Duman, Birlik Gençlikspor kulübü, Bölgesel Amatör Ligine çıktığında ilimiz futbolu daha da renklenecektir ve hareketlenecektir.  O açıdan 7 Nisanda oynacağımız maçta herkesin desteğini bekliyoruz dedi. Birlik Gençlikspor kulübü, teknik direktörü Savaş Ay ise, hedefimize varmak için iyi bir mücadele verdik. Kulüp başkanımız ve yönetim kurulumuz bizden desteklerini hiç esirgemediler, kendilerine teşekkür ediyoruz. Gerek 1. Amatör küme maçlarında ve gerekse Play Off maçlarında futbolcu arkadaşlarımızın verdikleri mücadele taktire şayandır. İnşallah 7 Nisan'da oynacağımız Erciş Gençlik Belediyespor maçını da kazanarak hedefimize varacağız diyen Çiçekay, biz kesinlikle kazanmak için sahaya çıkacağız. Futbolcu arkadaşlarımızla bunun bilincinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu önemli maçı kazanacağımıza inanıyorum ve herkesi bu maça bekliyoruz” dedi.
 Birlik Gençlikspor kulübü ve Erciş Gençlik Belediyespor Bölgesel Amatör Ligine kalma karşılaşması 7 Nisan saat 14.'da Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29