Van BJK Futbol Okulu'nda eğitimler sürüyor

Van’da eski profesyonel futbolcu Sinan Tosun tarafından 2015 yılında kurulan Van Beşiktaş Futbol Okulu’nda eğitimler devam ediyor. Gazetemize açıklamalarda bulunan Sinan Tosun, BJK Futbol Okulu’nun, sadece futbol değil, birçok branşta hizmet vermeye başladığını belirtti.

Van BJK Futbol Okulu'nda eğitimler sürüyor

           Çocukların bireysel yeteneklerinin yanı sıra grup yaşamı ve sosyal iletişim becerilerini geliştirmek için Van BJK Spor Okullarında eğitimler devam ediyor.
BJK Van Futbol okulları sorumlusu Sinan Tosun yaptığı açıklamada, “Çocuklarımıza ve gençlerimize sporu sevdirmek, etik değerlere saygılı ve ilkeli spor eğitimi sunmak ve geleceğin sporcuları için iyi bir başlangıç niteliği taşıyabilecek, kalite düzeyi yüksek ortamlar oluşturmak amacıyla faaliyetlerimize başladık. İlk yıldan itibaren spor okulumuzda yetiştirdiğimiz sporcularımıza, kulüplerimiz bünyesinde lisanslı sporcu olma imkanını sağlayarak, 2019 yılında kurduğumuz takım ile altyapı liglerinde mücadele etmeye başladık” dedi.

 


          Tosun, sözlerine devamla, “Futbol Okulu açarak başladığımız faaliyetlerimizi, bugün Basketbol, Cimnastik, Bale, Voleybol, Tekvando, Boks, Satranç, Kort Tenisi branşlarında profesyonel yönetim ve uzman eğitmen kadromuzla, zengin içerikli eğitim programlarımızla sürdürmekteyiz. 2019 yılına girdiğimizde, Van’ın merkezi noktasında spor eğitimi veren, çocuk ve gençlerimizin yanı sıra kadınlarımıza spor yapma imkanı sunan Come To Fitness bayanlara özel spor salonu ile Van’ın güçlü organizasyonlarından biri olarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Spor okullarımızda ve kulüp çalışmalarımızda branşında uzman ve yüksek deneyim sahibi ekiplerimiz ile modern ve pozitif yaklaşımlı antrenman metodları uygulayarak sporcularımızın ihtiyaç duyacakları teknik donanım ve kişisel özellikleri onlara kazandırıyoruz. Böylece hem sportif yaşamlarında hem de sosyal hayatlarında daha başarılı ve aktif bireyler olmaları konusunda onlara katkı sağlamış oluyoruz. Spor okulu çalışmalarında temel donanımlarını elde etmiş sporcularımızın teknik özelliklerini daha üst seviyeye çıkartıp, sporcularımızın takım oyunu içerisinde yer alabilir hale gelmelerini sağlıyor, profesyonel lisanslara sahip olma, yarışmacı ortamlarda da kendilerini deneme ve gösterme fırsatını onlara sunuyoruz. Yaptığımız programlar tamamen sporcularımızın akademik programlarına paralel ilerlemekle beraber, okul-spor iş birliğini başarı ile yürütmelerini hedefliyoruz” dedi.
 Tosun, kapılarının tüm spor sevenlere sonuna kadar açık olduğunu vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2019, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29