Van'da Ak Parti videokonferans ile bayramlaştı

AK Parti Van İl Başkanlığı, her yıl yoğun katılımla gerçekleştirdiği Geleneksel teşkilat bayramlaşmasını bu yıl video konferans yöntemi ile gerçekleştirdi.

Van'da Ak Parti videokonferans ile bayramlaştı

   Covid – 19 virüs salgını sebebiyle  sosyal mesafeyi koruyarak dijital platformda görüşmelerini gerçekleştiren AK Parti Van İl Başkanlığı, geleneksel hale gelen bayramlaşma programını  bu yöntemle yaptı. AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen video konferans bayramlaşma programına, Genel Merkez İl Koordinatörü Alaattin Parlak, Van Milletvekillerimiz Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Abdulahat Arvas, Bahçesaray, Çaldıran, Çatak, Edremit, Gevaş, Gürpınar, Tuşba Belediye Başkanları, Ak parti 13 ilçe başkanımız,il Kadın kolları , Gençlik kolları İl Başkanı ile Ana Kademe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Türkmenoğlu,” Sahada sadece AK Parti var”

   Bayramlaşma programında açılış konuşmasını İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Covid-19 virüs salgını sonrası devletin ve hükumetin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dünyaya örnek olacak bir çalışma sergilendiğini söyledi. Salgın sonrası Van’a hükumet tarafından çok büyük oranda destek gerçekleştiğini de sözlerine ekleyen Türkmenoğlu,” Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma programımızı salgın sebebiyle sosyal mesafe kuralları kapsamında ilk kez video konferans yöntemi ile gerçekleştiriyoruz. Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüs salgını ile mücadelede, devletimizin ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde dünyaya örnek olacak çalışmalar sergilendi. Buna istinaden bizlerde teşkilatlarımızla birlikte boş durmadık ve Ramazan ayı dolayısı ile gerek iş adamlarımızın desteği, kadın kollarımızın ve genel merkezimizin gönderdiği desteklerle gönüllere girmeye çalıştık. Biz Bize Yeteriz kampanyası kapsamında 140 bin lira teşkilatlarımız olarak destekte bulunduk ve 88 bin üyemizin SMS yöntemi ile 10 tl katkıda bulunmalarını sağladık. 7 AK Belediyemiz ve AK teşkilatlarımız ile birlikte Ramazan ayı boyunca çok güzel çalışmalar ortaya koydular. Tüm ilçelerimizde 65 yaş üzeri toplam 12 bin insanımızı telefonla arayarak hal ve hatırlarını sorduk. Buradan Milletvekillerime, ilçe başkanlarıma, kadın kolları, gençlik kolları, ana kademe yönetim kurulu üyelerime, mahalle başkanlarıma çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Covid-19 virüs salgını sürecinde Ekonomik destek programı kapsamında Van’da 137 bin kişiye, 137 milyon lira destek sağlandı. Ayrıca sosyal yardımlaşma, belediyelerimizin yaptığı çalışmalar Van’da tüm halkımız tarafından takdirle karşılanmıştır. Sahada sadece Van’da AK Parti vardı. Sizlerle gurur duyuyorum.” dedi.  

Parlak’tan Van teşkilatına övgü

   Ardından AK Parti Genel Merkez Van İl Koordinatörü Alaattin Parlak söz aldı. Parlak, konuşmasına İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu başta olmak üzere Belediye Başkanlarına ve Van İl teşkilat mensuplarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başladı. Van’da AK Parti’ye yönelik yükselen bir ivme olduğunu da sözlerine ekleyen Parlak,” İki önemli noktayı gözden kaçırmamak gerekiyor. İl ve ilçe teşkilatlarımız, 65 yaş üzeri vatandaşlarımızı yalnız bırakmadı. Ayrıca Özalp İlçesi’nde Vefa Sosyal Destek Grubu’na yönelik gerçekleştirilen hain saldırı sonrası, Vefa Destek grubu mensupları tek tek aranarak yanlarında oldukları mesajı verildi. Bu konularda Van teşkilatımız çok iyi bir sınav verdi. Van’da çok ciddi ve güzel çalışmalar ortaya koyuyor. Van’da yükselen bir ivme var. Bu ivmenin birlik ve beraberlik içerisinde çok daha yükseğe çıkacağına inancım tamdır. Bunu nereden anlıyoruz, genel merkezimizin takdiri ile tabi. Genel merkezimizin Van teşkilatımızı takdir etmesi bizleri çok çok mutlu etmektedir. Van teşkilatlarımızın başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

   Daha sonra sırasıyla Van Milletvekilleri Abdulahat Arvas salgın sebebiyle kaldığı Van’da sürdürdüğü çalışmalar hakkında geniş bir bilgi aktarımında bulundu. Milletvekili İrfan Kartal ise Ankara’da gerçekleştirdiği parlamento çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirirken ve Milletvekili Osman Nuri Gülaçar ise hem genel merkez nezdinde ve hem de parlamentoda gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında katılımcı teşkilat mensuplarını bilgilendirdiler.

   Bayramlaşma programı, teşkilat mensuplarının çeşitli görüş ve önerilerini sunmalarının ardından son buldu.

Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2020, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29