Van'da ceza infaz kurumu çalışanlarından 'Biz Bize Yeteriz Türkiye' dayanışması...

Ceza infaz kurumlarında çalışan personel özel izalasyon tedbirleri kapsamında kaldığı öğrenci yurdunda “Biz Bize Yeteriz Türkiye” kampanyası ile dayanışma içinde olduğunu bir video ile paylaştı.

Van'da ceza infaz kurumu çalışanlarından 'Biz Bize Yeteriz Türkiye' dayanışması...

Mesai çıkışında personelin evlerine gitmesi halinde ceza infaz kurumlarına korona virüs taşıma ihtimalini ortadan kaldırmak isteyen Van Cumhuriyet Başsavcılığı, ceza infaz kurumlarında çalışan personelin tedbirler kapsamında Van’daki öğrenci yurtlarında kalmasını sağladı. 

  CEZA İNFAZ KURUMLARI PERSONELİ BÜYÜK FEDAKARLIK YAPIYOR
  Amaçlarının ceza infaz kurumlarını korona virüs salgınından korumak olduğunu belirten Van Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, “Ceza infaz kurumlarımızda çalışan personelin evlerine gitmeleri halinde kurumlarımıza virüs taşıma ihtimali olabilir. Zayıf bir ihtimal de olsa böyle bir riski alamazdık. Amacımız ceza infaz kurumlarına salgını bulaştırmamak. Bu nedenle ceza infaz kurumlarında çalışan personelimiz öğrenci yurdunda kalmaya başladı. Salgın ortadan kalkıncaya kadar bu uygulama devam edecek. Belki birkaç ay sürebilecek bu uygulama için ceza infaz kurumları personelimiz evlerinden ve ailelerinden, aileleri de personelimizden uzak kalarak büyük fedakârlıkta bulunuyor. Ayrıca çeşitli branşlarda hizmet veren görevlilerimiz, Cumhurbaşkanımızın biz bize yeteriz sloganı ile başlattığı Milli Beraberlik ve Dayanışma Kampanyası’nı destekleme iradesini de paylaştı. Yaptıkları fedakarlık ve gösterdikleri destek iradesi, kritik dönemden geçtiğimiz bu günlerde büyük bir öneme sahip” dedi.

  CUMHURBAŞKANI’NIN MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA KAPMANYASINA DESTEK
Ceza infaz kurumlarında çalışan personel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın biz bize yeteriz sloganı ile başlattığı Milli Beraberlik ve Dayanışma Kampanyası’na desteklerini hazırladıkları bir video ile paylaştı.

  Van M Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda  görevli Müdür, İnfaz Koruma Memuru, Öğretmen, Psikolog ve Jandarma personelinin yer aldığı videoda, “Ülkemizin içinde bulunduğu zor durumda, görevleri uğruna ailesinden ve sevdiklerinden uzak kalacak olan ceza evi personeli olarak biz bize yeteriz diyoruz ve alkışlıyoruz” ifadeleri yer aldı.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2020, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER