Van'da dostluk futbol maçı…

Van'da bulunan gazetecilerden kurulu takım ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) çalışanlarından oluşan takım arasında dostluk futbol maçı oynandı. Gazetecilerin kazandığı karşılaşma renkli görüntülere sahne oldu.

Van'da dostluk futbol maçı…

    Bölge: Salih Deniz
    Van'daki gazeteciler dostluk futbol maçlarını sürdürüyor. Önceki hafta Türkmenoğlu Firması takımı ile karşılaşan ve rakibini yenen gazetecilerden kurulu takım, son maçında ise DAKA çalışanlarından oluşan takım ile halı saha maçı yaptı. Akşam 19.00-20.00 saatleri arasında Van Otogarı'nın yanında bulunan Işıltı Halı Saha'da oynanan karşılaşma oldukça keyifli başladı.
İki takımın toplu fotoğrafının ardından maça başlandı.
    Savunma örgüsünü Harun Gören, Serkan Aslan ve Musa Gören'den oluşturan Gazeteciler, kaleyi ise Erol Çakıl'a teslim etti. Maça hızlı başlayan gazeteciler ilk yarıda Bişar Ulutaş, Baki Karaca ve Zeki Yiğit'in attığı gollerle öne geçti.
   DAKA takımı ise Halil Kurt, Burak Çelik, Mustafa Turna ve Sami Günaştı'nın attığı gollerle farkı azaltmaya çalıştı.
60 dakika sonunda maçı gazeteciler kazandı.
    Bu tür dostluk müsabakalarının önemine vurgu yapan Gazeteci Baki Karaca, "Zaman zaman kaynaşma açısından bu tarz dostluk maçlarımız oluyor. Önceki hafta kentin köklü ticaret şirketlerinden biri olan Türkmenoğlu Firması'nın çalışanlarından oluşan takımla dostluk futbol maçı yaptık. Bu hafta da DAKA çalışanlarından oluşan bir ekiple mücadele gerçekleştirdik. Kimin kazandığı gerçekten de önemli değil. Önemli olan dostluktur. Bu anlayışla oynadık. Maçımız da çok renkli ve güzel geçti. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerin kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29