Van'da geceli-gündüzlü karla mücadele...

Van'da yoğun kar yağışı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece saatlerinde şehir merkezi ve kırsal mahallelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürdü.

Van'da geceli-gündüzlü karla mücadele...

   Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler kar yağışının başlamasıyla Cumhuriyet, Kazım Karabekir, İskele, İki Nisan, Milli Egemenlik, Hacıbekir, Eski Cezaevi, TOKİ’ler ve araç trafiğinin yoğun olduğu caddelerde karla mücadele çalışmalarına start verdi.

    Çalışmalar yoğun kar yağışına rağmen devam ederken Edremit Kaymakamı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhammet Fuat Türkman ise ekipleri yakından takip ediyor. Yüzü aşkın iş makinesi ile merkez ve kırsalda mücadele sürüyor.

    Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre kar yağışının hafta sonu Van ve ilçelerinde etkisini artıracağını belirtirken Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise vatandaşların gerekli olmadıkça toplu taşıma araçlarını kullanmalarını ve karla mücadele çalışmalarını aksatacak şekilde caddelere gelişi güzel araç parkları yapmamaları konusunda uyardı. Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2020, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29