Van'da hafta sonu sokaklar sakindi

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında Cuma günü 21.00-'den, Pazartesi 05.00'e kadar uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında, Vanlılar evde kalmaya devam etti. Sokağa çıkma kısıtlamasında Van caddeleri ve sokaklarında yine sessizlik hâkimdi.

Van'da hafta sonu sokaklar sakindi

  Tüm Türkiye'de olduğu gibi Van'da da koronavirüs tedbirleri kapsamında 6'ncı haftada da uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına vatandaşlar uydu. İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar gereği ülke genelinde hafta sonu kısıtlamasından dolayı Van caddeleri ve sokakları sessizliğe büründü.

  Cuma günü saat 21.00'den itibaren başlayan sokağa çıkma kısıtlaması, Pazartesi günü saat 05.00'e kadar uygulandı. Polis ekipleri, her hafta olduğu gibi bu hafta da kentin tüm bölgelerinde geniş güvenlik önlemleri alarak, cadde ve sokaklarda araçları durdurup, kimlik kontrolü yaptı.

  Kısıtlamadan muaf olan işçi ve kamu personellerin sokağa çıktığı gözlemlenirken, bazı vatandaşların ise ihtiyaçlarını karşılamak için marketlere ve fırınlara gittiği görüldü. Hafta sonu kısıtlamadan muaf olan ve önceki haftalarda iş yerlerini açan birçok işletmenin ise bu hafta iş yerini açmadığı görüldü.Van Bölge Gazetesi Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29