Van'da ilginç düğün davetiyesi…

Van'da yayın yapan önemli radyo kanallarından Van FM'in başarılı prgramcısı M.Fatih Yılmaz dünya evine giriyor. Yılmaz'ın düğün davetiyesi ise ilginçliğiyle dikkat çekiyor.

Van'da ilginç düğün davetiyesi…

           Van FM'in başarılı DJ'si ve programcısı M.Fatih Yılmaz, hayatını Melike Dayan ile birleştiriyor. Bekarlar kervanından, evliler kervanına geçiş yapacak olan Fatih Yılmaz ile Melike Dayan'ın düğün davetiyesi ise, sıradan davetiyelerden çok farklı.
'Yetkililer Uyarıyor: Gençleri Yalnız bırakmayın' diye başlayan davetiye, 'Aşk Postası' şeklinde devam ediyor.

 


           'Mavi Düşler Evleniyor' şeklinde metnin yer aldığı davetiyede, "Haber Merkezimize Ulaşan Son Dakika Haberi Gündeme Bomba Gibi Düştü. Melike Dayan ve Mehmet Fatih Yılmaz edinilen bilgiye göre görkemli bir tören ile dünya evine giriyor" ifadeleri yer aldı.

 


          16 Kasım Cuma günü Altınköşk Düğün Salonu'nda yapılacak olan düğüne, damat adayı M.Fatih Yılmaz ile gelin adayı Melike Dayan'ın yakınları, sevenleri, akrabaları ve dostlarının katılacağı ifade edildi.
Düğün törenine damadın babası Abdulgahar Yılmaz ve gelinin babası Abdulkerim Dayan'ın ev sahipliği yapacağı da davetiyedeki detaylar arasında yer aldı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER