Van'da kadınlara özel spor salonu…

Van’da İskele Caddesi üzerinde kadınlara yönelik Come to Fitness adlı spor salonu hizmete açıldı. Söz konusu spor salonunda fitness bölümlerinin yanı sıra; jimnastik, zumba, plates bölümleri de yer alıyor.

Van'da kadınlara özel spor salonu…

   Eski Vanspor’lu Futbolcu Sinan Tosun’un eşi Cansu Tosun tarafından, Come to Fitness adlı kadınlara yönelik spor salonu hizmete açıldı. Söz konusu spor salonu açıldığı ilk günlerde ilgi görmeye başladı.

 

   Vanspor’da bir dönemler forma giyen aynı zamanda, Van Beşiktaş Futbol Okulu teknik sorumlusu ve Van Kartalspor Antrenörü Sinan Tosun’un eşi Cansu Tosun, İskele Caddesi üzerinde Kahve Deryası yanında kadınlara özel bir spor salonu hizmete açtı.

 

   Resmi açılışı dün yapılan spor salonunda, fitness bölümlerinin yanı sıra, jimnastik, zumba, plates bölümleri yer alıyor.

   Spor salonunda antrenörlük yapan Canan Kaplan, aynı zamanda Nur Tatar Spor Salonu’nda da antrenörlük yaptığını, şimdi Cansu Tosun ile birlikte söz konusu yeni salonda çalıştığını belirterek, “Eğitimi Balıkesir Üniversitesi’nde yaptım. Burada bayanlara yönelik spor dersleri veriyoruz. Jimnastik, fitness, zumba derslerimiz oluyor. Bayanların spor yapmasını öneriyorum. Yağ yakıcı hareketlerimiz var. Yine plates ile vücutta sıklaştırıcı hareketler oluyor. Yeni açılmamıza rağmen 80 üyemiz oldu. Yakın süreçte sporcu sayısının artacağına inanıyorum” dedi.

 

     KADINLARA SPOR YAPMA ÖNERİSİ…

    Kaplan, bölgede bayanların spor yapmasını isteyerek, “Ben tüm bayanlarımızın mutlaka kendine zaman ayırmasını ve spor yapmasını öneriyorum. Son yıllarda ülkemiz ve dünya genelinde obezite sorunu baş gösterdi. Bunun da en önemli nedeni spor yapmamaktır. Burası bayanlara yönelik bir spor salonu. Tüm bayanlarımızı buraya davet ediyoruz” diye konuştu.

   Spor salonu sahibi ve aynı zamanda eski Vanspor’lu futbolcu Sinan Tosun’un eşi olan Cansu Tosun ise, “Ben Jeoloji Yüksek Mühendisiyim. Eşimle birlikte böyle ihtiyaç dahilinde böyle bir spor salonu açtık. Daha önce eşime ait bir jimnastik salonu vardı. Tam bir potansiyel yakalayamayınca bayanlara yönelik böyle güzel ve nezih bir salon açtık” ifadelerini kullandı.

   Salonun iki katlı olduğunu alt bölümde fitness yapıldığını, ikinci katında ise zumba ve plates bölümlerinin olduğunu söyleyen Cansu Tosun, “Alt bölüm abonelik 100 TL. Yüzde on indirim olduğu için 90 TL ödeme imkanları var. Yukarı bölüm ise 120 TL. Orada da yine yüzde onluk indirimimiz var. İki paketten faydalanmak isteyenler için ise 150 TL bir fiyatımız söz konusu. Tabi açılışa özel orda da bir yüzde onluk indirim söz konusu” dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2019, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29