Van'da Teknolojiye Davet Bilişim Zirvesi

Van’da Türkiye’nin Doğusu ve Batısının “Teknolojiye Davet Bilişim Zirvesi” adı altında bir araya geleceği açıklandı.

Van'da Teknolojiye Davet Bilişim Zirvesi

    Konuyla ilgil gazetemize açıklamalarda bulunan Van İş Adamları Derneği (VİŞAD) Genel Başkanı Ahmet Fatih Hatunoğlu, söz konusu etkinliğin Cumartesi günü saat 10:00’da Edremit İlçesi’ndeki Hilton Otelde gerçekleşeceğini belirtti.
    Söz konusu organizasyonun paydaşları konusunda bilgi veren Hatunoğlu, “Van İş Adamları Derneği (VİŞAD), Yüzüncü Yıl Üniversitesi, YYÜ Teknokent Genel Müdürlüğü, Türkiye Bilişim Dernekleri Federasyonu (TÜBİFED), Van Bilişim Derneği (VBD) ve Teklink Telekom A.Ş. işbirliğiyle yapılıyor. Bu organizasyon ile Türkiye’nin Doğusu ve Batısı “Teknolojiye Davet Bilişim Zirvesi” adı altında Van'da bir araya gelecek. Teknolojinin ana aktörlerinin bir araya getirileceği zirve, bir yandan Türkiye’deki teknolojik gelişmeler hakkında bilgi verme, öte yandan ise yapılacak olan yeni projelerde iş birliği imkanı sunmayı hedefliyor. Bu çerçevede özelde bölge ekonomisine, genelde ise ülke ekonomisine katkı sağlayacak olan Teknolojiye Davet Bilişim Zirvesinde halkımızı yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
   Etkinliğin 14 Ekim Cumartesi günü sabah 10:00’da başlayacağını hatırlatan Hatunoğlu, 18:00’e kadar devam edeceğin söyledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER