Van'da toplu tüketim yerlerine sıkı denetim…

Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, kontrollü normalleşmeyle birlikte İpekyolu ilçesinde gıda satışı ve % 50 kapasite ile faaliyet gösteren toplu tüketim yerlerinde denetim yaptı.

Van'da toplu tüketim yerlerine sıkı denetim…

  Pandemi sürecinden bu yana denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, kontrollü normalleşme süreciyle birlikte  denetimlerini sıklaştırdı. Kent genelinde denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, İpekyolu ilçesinde gıda satışı ve % 50 kapasite ile faaliyet gösteren toplu tüketim yerlerinde denetim yaptı.

  Kontrollü normalleşme döneminde Van'da da yeni ve yoğunlaştırılmış dinamik denetim süreci başlatan Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri özellikle işletmelerin yoğun olduğu İpekyolu ilçesinde denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

  Yapılan denetimlerde kurallara uyulması uyarısı yapan ekipler, bazı işletmelere de gerekli cezai işlem uyguladı.

  KÜÇÜKBAŞ HAYVANLAR KİMLİKLENDİRİLDİ

  Gıda denetiminin yanı sıra il genelinde aşılama ve kimliklendirme çalışmalarını da aralıksız bir şekilde sürdüren Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Edremit ilçesinde kırsal mahallelerde bulunan küçükbaş işletmelerde kimliklendirme, sağlık taraması  ve aşı çalışması yaptı.

  Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER