Van'da yeni işyerleri hizmete açılıyor

Son yıllarda her alanda gelişmelerin yaşandığı Van’da, her yeni gün kentte yeni iş yerleri hizmete açılıyor. Kentin en güzel caddelerinden biri olan İkinisan Caddesi'nde Osmanlı Kahvecisi adlı iş yerihizmete açıldı.

Van'da yeni işyerleri hizmete açılıyor

Van'da 2011 yılında meydana gelen iki büyük depremin ardından 'Bu şehir 10 yıl kendinegelemez' yorumlarının aksine, Van her geçen gün gelişme kat etti. Son yıllarda yüzlerce yeni iş yerinin hizmete girdiği kentte, bir taraftan harıl harıl çalışan belediyeler, bir taraftan yenilenen caddeler ve öte yandan da yeni açılan işyerleri, halkı ziyadesiyle memnun ediyor.

       Özellikle Van Büyük Şehir Belediyesinin en son yenileyerek hizmete soktuğu ve taraflı tarafsız her kesimin güzelliği ile takdir ettiği İki Nisan Caddesi, ışıl ışıl görünüşüyle Vanlıların yeni uğrak yeri oluyor. Özellikle son zamanlarda açılan kafelere, gençlerin ilgisi giderek artarken, kafeler iki nisan caddesine kaymaya ve renk katmaya devam ediyor.
İki Nisan Caddesi’nde son açılan Kafelere 'Osmanlı Kahvecisi' adlı işyeri de açılışını gerçekleştirerek, müşterilerini beklemeye başladı.

 
        Osmanlı Kahvecisi adlı ticari işletmenin yetkilisi, Özgür Avşar gazetemize yaptığıaçıklamada; "Yeni açtığımız işyerimize isim ararken, neden dünyada yüzyıllarca nam salmış ve tariheadını altın harflerle yazdırmış olan ecdadımızın ismini vermeyelim diye kendimize sorduk ve girişimciarkadaşlarımız ile tereddüt etmeden, işletmemizin adını "Osmanlı Kahvecisi" olarak bırakmayı uygungördük. Burayı huzurlu ve nezih bir ortam haline getirerek, tüm kahve sever dostlarımızı     bekliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29