Van'daki Alperenler kan bağışında bulundu

Van Alperen Ocakları, ‘Kanımızın son damlasına kadar Mehmetçiğimizin yanındayız’ adı altında Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Van'daki Alperenler kan bağışında bulundu

    Kızılay Kan Bağışı Merkezi önünde bir araya gelen Van Alperen Ocakları üyeleri, burada bir açıklamada bulundular. Burada basın metnini okuyan Van Alperen Ocakları Başkan Yardımcısı Furkan Öztürkçü, Türk ordusunun tarih boyunca olduğu gibi bugün de vazifesini hakkıyla ifa ettiğini vurguladı.

    Zeytin Dalı Harekatının; sınırlarını Ortadoğu’da başlatma küstahlığını gösteren ABD’ye, Ortadoğu’yu kontrol altında bulundurmak isteyen Rusya’ya ve Ortadoğu’daki kan ve gözyaşının dinmesine müsaade etmeyen İsrail’e bir cevap niteliğinde olduğunu ifade eden Öztürkçü, “Bu harekât; tüm mazlumluğu ve mahzunluğuyla sömürülen Ortadoğu milletlerine bir umut ışığı olmanın yanında, küresel emperyalizme karşı da bir tokat hüviyetindedir” dedi.
   Konuşmalarında; Van Alperen Ocakları olarak ‘Kanımızın son damlasına kadar Mehmetçiğimizin yanındayız’ diyen Öztürkçü, “Alperenlerin, iktiza ettiğinde sadece kanlarını değil, canlarını dahi feda edeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu cihetle terörle mücadele konusunda geliştirilen her türlü politikanın ve harekatın yanında olduğumuzu, Türk ordusunun sineklerle uğraşmayıp bataklığı kurutmak adına girişeceği her türlü yurtdışı operasyonuna destek verdiğimizi, Alperenlerin kanıyla, malıyla, gerekirse canlarıyla bu millete hizmet etmek için en ön saflarda yer aldığını dosta düşmana ilan ediyoruz” ifadelerini kullandı.
   Basın açıklamasının ardından üyeler, Kızılay’a kan bağışında bulundular.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2018, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29