Van'daki amatör maçlarda heyecan sürüyor

Van'da amatör küme maçlarında 'Muhittin İncili' futbol sezonu bütün heyecanıyla devam ederken, DSİspor ve İlvanspor arasındaki maç da adeta nefesleri kesti. Çekişmeli karşılaşmada kazanan olmadı.

Van'daki amatör maçlarda heyecan sürüyor

              Van'da amatör küme maçlarındaki çekişmeli karşılaşmalar sürerken, 5.hafta mücadeleleri heyecanlı geçti.
Pazar günü Sanayispor tesislerinde Van DSİspor ve İlvanspor arasında oynanan maç, nefesleri kesti. Karşılaşma karşılıklı atılan goller ile 1-1 sona erdi.

 


        Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı müsabakayı; il Hakemi Yunus Gül yönetirken, yardımcılıklarını ise Osman Balkış ve Emre Doğan üstlendi.

 


           Maçtan sonra gazetemize açıklama yapan İlvanspor Antrenörü Tanju Öntürk, kazanmak için çıktıkları maçta beraberlikle ayrıldıklarını söyleyerek, "Özellikle ikinci yarıda çok mücadele ettik. Ancak ilk yarıda yediğimiz gol oyun düzenimizi bozdu. Oyuncularımız yine de disiplinden taviz vermeyerek güzel bir gol ile skoru eşitledi. Oyunun son dakikasında rakip ceza alanını içerisinde kalecinin oyuncumuzu tekme ile yere düşürmesi bizce penaltı olmalıydı. Ancak hakem aksi yönde karar vererek oyunu devam ettirdi. Yine de sağlık olsun, dostluk ve centilmenlik kazansın. Bütün sporcularımızın ayağına sağlık hepsini de yürekten tebrik ederim" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER