Van'daki hakemler EPAK eğitiminde…

Van da görev yapan faal futbol hakem ve gözlemciler; Merkez Hakem Kurulu tarafından tüm illerde periyodik olarak verilen EPAK eğitiminde bir araya geldi.

Van'daki hakemler EPAK eğitiminde…

           Önceki akşam Van Gençlik Spor il Müdürlüğüne bağlı Ferdi Sporlar Merkezi Konferans Salonunda bir araya gelen hakemlere, Van İl Hakem Kurulu Başkanı Zafer Korkmaz tarafından eğitim verildi.

 


       Hakemlere yeni sezonda Teknolojik Eğitim çerçevesinde Birlikte Çalışalım adlı dersler verileceği böylece gerek değişen oyun kuralları ve rutin bilgiler sürekli pekistirilecek  şekilde telefon uygulaması geliyor.

 


       Söz konusu Epak eğitiminde konuşan Van İl Hakem Kurulu Başkanı Zafer Korkmaz " Futbol oyun kuralları sürekli değişip güncellendiği için çağın tüm imkanlarını kullanmak adına MHK tarafından alt yapısı hazırlanan Dijital Hakemlik uygulaması ile Birlikte Çalışalım projesi hayata geçecek.

 


      Akıllı telefon uygulaması ile mail ortamında verilecek bu eğitimler ile Hakem ve Gözlemciler sürekli bilgilerini tazeleme imkanı bulacaklardır. Bu vesile ile başta ilimiz olmak üzere tüm illerde başarılı ve adil bir futbol sezonu yaşanmasını, hakedenin kazanmasını dilerim" dedi.

 


        Eğitim Van Hakem ve Gözlemciler Derneği nin yapmış olduğu ikramlar ve çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2019, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER