Van'daki hakemler için eğitimler sürüyor

Van'da görev yapan faal futbol hakem ve Gözlemciler sezonun son Epak eğitiminde bir araya gelerek mutat toplantılarını gerçekleştirdi.

Van'daki hakemler için eğitimler sürüyor

          Önceki akşam Van TSO Konferans Salonunda verilen Nisan Ayı Epak Eğitimine Van İl Hakem Kurulu Başkanı Zafer Korkmaz, Bölgesel Kurul Üyesi Yusuf Demirkıran Van Hakem ve Gözlemciler Dernek Başkanı Taner Coşkun'un yanı sıra tüm hakem ve gözlemci camiası eksiksiz katıldı.

 


        Eğitim ile ilgili açıklama yapan Van İl Hakem Kurulu Üyesi Necmettin Tekdur; “Ayda bir hakem hocalarımız ile bir araya gelerek merkez hakem kurulu tarafından bize gönderilen eğitim metodunu hep birlikte görerek bilgilerimizi pekiştiriyoruz. Bu noktada Nisan Ayı Epak eğitimine katılan gözlemci ve hakem hocalarımıza çok teşekkür ederim " dedi.

 


          Verilen Epak eğitimi hakkında gazetemize açıklama yapan Van İl Hakem Kurulu Başkanı Zafer Korkmaz ise “Bugün burada 2018-2019 Futbol sezonun son eğitimini gerçekleştirdik. Bizim açımızdan bu sezon çok başarılı geçti. Bir çok Aday Hakemi, İl Hakemi yapmanın gururunu yaşarken Klasman Hakemlerimizin desteğini unutmamamız mümkün değil. Ayrıca göreve geldiğimiz bir sezonluk süre içerisinde gerek Bölgesel Kurul Üyemiz Yusuf Demirkıran olsun gerekse Van Hakem ve Gözlemciler Dernek Başkanı Taner Coşkun ile son derece uyumlu bir sezon geçirdik. Başta kendileri olmak üzere bu vesile ile tüm hakem camiamıza katkılarından dolayı çok teşekkür eder, önümüzdeki sezon için ise şimdiden başarılar dilerim” dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2019, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER