Van'daki öğrencilere kitap ve kışlık kıyafet desteği…

"Kalpteki Melekler" adlı sosyal sorumluluk projesiyle aralarında Van’ın da olduğu Doğu illerinde yaşayan binlerce öğrenciye kitap ve kışlık kıyafet desteği sağlandı.

Van'daki öğrencilere kitap ve kışlık kıyafet desteği…

        İzmir  Gaziemir  Özel Kocatürk Havacılık Okulunda eğitim gören lise 3. sınıf öğrencisi  16 yaşındaki İlayda Erdoğmuş "Kalpteki Melekler" adlı projesi ile Doğu İllerinde Van, Muş,Bingöl,Bitlis ve Ağrı'da okuyan binlerce çocuklara destek olma adına tüm toplumu harekete geçirerek minik kalplerin  büyük kahraman ilan edildi.

 


      Büyük maddi zorluklarla doğuda eğitim gören çocukların geleceklerini süslemek ve onların toplumun vazgeçilmez bir parçası olduğunu htirmek için "Kalpteki Melekler " adlı projesiyle başlatmış olduğu kampanyada kitap, mont, bot, kazak ve diğer kırtasiye malzemelerini göndererek büyük takdir topladı.

 


         Van, Bitlis, Muş, Ağrı ve Bingöl'de yaşayan çocukların zorlu ve çetin kış şartlarını düşünen Eğitimin Prensesi İlayda Erdoğmuş binlerce küçük kalpleri Isıttı.

 


       "Kalpteki Melekler" projesi ile ilgili Gazetemize açıklamalarda bulunan Erdoğmuş "Doğu illerinde yaşayan öğrenci kardeşlerimin büyük zorluklarını televizyonlardan üzülerek seyrettim. Onların yaşadığı bu zorlu  hayat beni derinden etkiledi. Annemin büyük desteğini de arkama alarak "Kalpteki Melekler projesini hazırlayarak yakın çevremin desteğiyle beraber  bu kardeşlerimin hayatlarına ince bir dokunuş yaptım.  Bu dokunuş sayesinde binlerce mektup ve teşekkür telefonu geliyor.  Bu güzel proje sayesinde toplumun tüm dinamiklerini harekete geçirerek  büyük bir farkındalık oluşturduk" dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2019, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER