Van'daki öğrencilere yardım eli uzatıldı

SBK Holding sponsorluğunda ve Trabzon Platformu’nun desteği ile Van’da Bin 500 öğrenciye kırtasiye, çanta, ayakkabı ve değişik yardımlarda bulunuldu.

Van'daki öğrencilere yardım eli uzatıldı

   Bölgedeki eğitim faaliyetlerine katkı sunmak için Van’a gelen Trabzon Platformu Başkanı A. Köksal Öztürk ve beraberindekiler, İpekyolu Makbule Küçükçalık İlk-Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilere yardımda bulundu.

   Van Vali Yardımcısı Sinan Aslan, Trabzon Platformu Başkanı A. Köksal Öztürk İl Milli Eğitim Şube Müdürü M. Şirin Atlı, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, TRT Muhabiri Emrah Doğru, İstanbul Van Vakfı Genel Sekreteri Hatice Şule Gökırmak ve beraberindekiler, Trabzon Platformu ve SBK Holding tarafından eğitime katkı amaçlı Van’a gönderilen kırtasiye, çanta, ayakkabı ve değişik malzemelerden oluşan yardımları öğrencilere dağıttı.

   Trabzon Platformu Başkanı A. Köksal Öztürk, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin değişik illerinde eğitime her zaman değer ve destek vermek için çalıştıklarını belirterek, Van’ın kendileri için farklı bir anlam taşıdığını belirtti.

    Van’da eğitim gören öğrencilere değer katmak için geldiklerini belirten Öztürk, yardım çalışmalarının ardından Van’da bir dizi temaslarda bulunacaklarını ifade etti.

   Öğrencilere verdikleri değer ve desteklerinden ötürü Trabzon Platformu Başkanı A. Köksal Öztürk ve SBK Holding’’in temsilcilerine teşekkürlerini dile getiren Van Vali Yardımcısı Sinan Aslan ise emeklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

   Vali Yardımcısı Sinan Aslan ve beraberindekiler, yardım dağıtımının ardından okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya geldi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2018, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29