Van'dan iki sporcu Beşiktaş İstanbul karmasında…

Erzurum kampına katılan Van Beşiktaş Futbol Okulu(nun 2 öğrencisi, Beşiktaş İstanbul karmasına çağrıldı. Gazetemize konuşan Van Beşiktaş Futbol Okulu teknik sorumlusu Sinan Tosun, 150 öğrenciye eğitim verdiklerini belirtti.

Van'dan iki sporcu Beşiktaş İstanbul karmasında…

    Bölge: Salih Deniz
   Van Beşiktaş Futbol Okulu çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.
Teknik sorumlu Sinan Tosun nezaretinde çalışmalarını yapan Beşiktaş Van Futbol Okulu, Tüfad'ın Erzurum'da düzenlediği kampa katıldı.
   Kampta Van Beşiktaş Futbol Okulunda başarılı görülen 2 öğrenci İstanbul karmasına davet edildi.
    Gazetemize konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Van Beşiktaş Futbol Okulu teknik sorumlusu Sinan Tosun "Geleceğin yıldız futbolcularını arayan Beşiktaş jk videolarını çektiği futbolcularımızdan binlerce video arasından 25 futbolcuyu 1 aşama için Erzurum'a çağırdı. 1. aşama için Erzurum'a giden futbolcularımızı Gökhan keskin ve alt yapı hocalarından oluşan ekip izledi. Van Beşiktaş futbol okulundan giden 25 çocuğumuzdan 2 tanesi başarılı görülerek son aşama olan İstanbul karmasına seçilmesi bizleri memnun etti" ifadelerini kullandı.
    Tosun, sözlerine devamla, "Seçilen futbolcularımızdan Volkan Peker ve Muhammed Can Selçuk İstanbul'da 4 gün sürecek olan Beşiktaş kampına katılacaklardır. Buradan da seçilmeleri halinde Beşiktaş jk kulübü tarafından lisansları çıkarılacaktır. Van Beşiktaş Futbol Okulu olarak yaklaşık 150 öğrenciye eğitim veriyoruz. Her geçen gün katılım daha da artmaktadır. Kış döneminde Cumartesi ve Pazar günleri verdiğimiz eğitimler, yaz döneminde ise Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri verilecektir. 06, 16 yaş gruplarında çocukların kaydı alınmaktadır. Gelişim hali sahada antrenmanlara devam edilmektedir diyen Tosun, kapımız herkese açıktır. Amacımız genç yetenekleri Ülke ve il futboluna kazandırmaktır" dedi.  
   Van Beşiktaş Futbol Okulunda, Sinan Tosun, Gökhan Yıldız, Fatih Tosun ve Mazlum hoca gibi tecrübeli ve deneyimli hocalar futbol eğitimini veriyor. Senede 5 öğrenci gönderecek. Bünyesinde yetenekli gençleri eğiten yetiştiren Van Beşiktaş Futbol Okulu, Berat İşkol, Hasan Öndil, Enes Bozkurt, Arda Bilici ve kaleci halil, Tüfad Başkanı Mehmet Tuğrul tarafından beğenilen isimler oldu. Bu çocuklarımız Nisan ayında yapılacak kampa götürülecek. Kamp esnasında kampa katılan çocuklar gerek menajerler ve gerekse TFF tarafından izlenecek. Van Beşiktaş Futbol Okulunda, çocukların futbol eğitimiyle, teknik sorumlu Sinan Tosun ve Gökhan, Fatih ve Mesut gibi deneyimli hocalar eğitim veriyor. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Van Beşiktaş Futbol Okulu teknik sorumlusu Sinan Tosun, Beşiktaş Futbol Okulu olarak gençlerimize ve çocuklarımıza en güzel şekilde futbol eğitimi vermeye devam ediyoruz. 5 Çocuğumuzun beğenilip kampa götürülmesi okulumuz adına sevindiricidir. İlimizdeki yetenekli gençler futbola kazandırmak için her daim araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Okulumuzda görev alan hocalarımızla tek hedefimiz yetenekli gençleri ülke ve il futboluna kazandırmaktır. Bunu da başaracağımıza yürekten inanıyorum. Ulaşamadığımız yetenekli gençlerimizi ve çocuklarımızı her zaman okulumuza bekliyoruz. Onlara vereceğimiz eğitimle güzel yerlere gelmelerine vesile olacağız diyen Tosun, İlimizde çok yetenekli gençlerimiz ve çocuklarımız var. Van Beşiktaş Okulu olarak ulaştıklarımız var eğitiyoruz. Ulaşamadıklarımızın da bizlere ulaşmalarını bekliyoruz. Kapımız her daimi futbolu seven futbola gönül veren herkese açıktır. Bu vesileye Tüfad kampına gidecek olan çocuklarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2018, 07:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29