Van DSİspor'dan sevindiren galibiyet…

Türkiye Futbol Federasyonu gelişim ligi olan U17 grubu amatör futbol müsabakaları sürüyor. Van DSİspor, rakibi 1974 Edremit Tokispor'u 2-1 mağlup etti.

Van DSİspor'dan sevindiren galibiyet…

              U17 grubu amatör futbol müsabakalarında 2.haftası oynanan maçlar oldukça heyecanlı ve çekişmeli olarak dikkat çekiyor.
İşgem Semt sahasında Van DSİspor ile 1974 Edremit Tokispor karşı karşıya geldi. Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı karşılaşmayı il Hakemi Yunus Gül yönetirken, yardımcılıklarını ise Ayhan Demirhan ve Ayhan Kurnaz yaptı.

 


          Karşılaşma DSİspor un 2-1 lik galibiyeti ile sona erdi.
Müsabakadan sonra gazetemize açıklama yapan 1974 Edremit Toki Spor başkan vekili Berat Akdeniz "Biz maalesef takım olarak istediğimiz oyunu bugün sahaya yansıtamadık ve rakibimize yenildik. Dsi Spor u haklı galibiyetinden dolayı tebrik ederim. Ama her şey skor anlamında kazanmak değil. Bizim en büyük amacımız çocuklarımızı dezavantajlı konumdan çekip spora yöneltmektir. Onların vatana ve millete hayırlı bireyler olmasını sağlamaktır. İstiyoruz ki yaptıkları spor, okul hayatlarını olumlu olarak etkilesin ve güzel ahlaklı insanlar olsunlar, bu vesile ile önümüzdeki maçlarda başırılı sonuçlar almak üzere Can Polat hocamızın öncülüğünde daha çok çalışacağız" dedi.

 


            Öte yandan karşılamayı İl Hakem Kurulu başkanı Zafer Korkmaz da izledi.
Korkmaz yaptığı açıklamada " Bizler il Hakem Kurulu olarak, maçlara sadece hakem ataması yapıp arkamızı dönmüyoruz. Her ne kadar başlarında gözlemci hocaları olsa da biz de fırsat buldukça gidebildiğimiz maçlara giderek hakemleri sahada analiz etmeye çalışıyoruz. Bu göreve layık hizmetleri vermek için, ekip olarak çalışmanın bilinciyle futbol hakemliğine katki sunmaya devam edeceğiz " diyerek sözlerini tamamladı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29