Van ekibi yine kazandı

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, evinde konuk ettiği Diyarbakır Amed Sportif Faaliyetler Takımını 67-58 mağlup etti.

Van ekibi yine kazandı

    Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2. Liginde mücadele eden Van ekibi, İskele Yatılı Bölge Okulunda Diyarbakır ekibini konuk etti. Hayatını kaybeden güvenlik görevlileri için saygı duruşundan bulunulduktan sonra başlayan maç, oldukça çekişmeli geçti. Maçtan 67-58 galip ayrılan Van ekibi, ligin ikinci maçından da sevinen taraf oldu.
    Maç sonrası açıklamalarda bulunan Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, galibiyette emeği geçen sporcularını kutlayarak, “Bizlere destek olunursa daha iyi yerlere geleceğiz. Hedefimiz 1. Lige yükselmektir. Bizlere destek sözü veren Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Murat Zorluoğlu’na, İpeklyolu Kaymakamımız ve Beyediye Başkan Vekilimiz Cemil Öztürk’e teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki hafta İstanbul deplasmanında Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübüne konuk olacağız. Bu zorlu deplasmanda galip gelerek bir seri yakalamak istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29