Van FB'den Babalar Günü kutlaması…

Van Fenerbahçe futbol okulu, Babalar gününü nedeniyle düzenlenen organizasyonda, Babaların çocuklarıyla oynadığı futbol maçı ilgiyle izlendi.

Van FB'den Babalar Günü kutlaması…

             Fenerbahçe Futbol Okulu, yaklaşık 100 öğrencisine futbol eğitimi vermeye devam ediyor. Temmuz ayında İstanbul'da yapılacak olan Fenerbahçe Futbol Okulları Türkiye Şampiyonasına hazırlanan Van Fenerbahçe Futbol Okulu Babaları da unutmadı.
Babalar günü nedeniyle Babalar ve Çocukları arasında bir futbol turnuvası düzenleyen Van Fenerbahçe Futbol Okulu bir ilke de imza atmış oldu.

 


               Babalar ve futbol okulunda eğitim gören çocukları arasında Babalar gününe özel oynanan futbol maçı ilgiyle izlendi. Futbol maçında Babalarına karşı oynayan çocukların heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.
Çocukların galip geldiği maç sonrasında açıklamada bulunan Van Fenerbahçe Futbol Okulu teknik sorumlusu Oktay Belli, "Bu özel gün için böyle bir organizasyon düzenledik. Çokta güzel oldu. Katılımın yüksek olması bizleri memnun etti diyen Belli, Van Fenerbahçe Futbol Okulu olarak bu ve buna benzer organizasyonları yapmaya devam edeceğiz. Önümüzde 2017- 2018 dönemi İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası maçları var. Şu an hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 2 Kategoride Şampiyon olan Okulumuz inşallah İstanbul'dan da başarılı olarak Van'a dönecektir" dedi.

 


                 Van Fenerbahçe Futbol Okulu, Iğdır Fenerbahçe Futbol Okulu ev sahipliğin de 3. Doğu Anadolu Futbol Turnuvasında 2006-2007 yaş gruplarında Şampiyon olarak Van'a dönmüştü.
Batman'da da yapılan Güney Doğu Anadolu Futbol Turnuvasında bu kez de 2008-2009 yaş gruplarında şampiyon olmuş  2006-2007 ve 2008- 2009 yaş gruplarında, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanana Van Fenerbahçe Futbol Okulu, Temmuz'da İstanbul'da yapılacak olan Fenerbahçe Futbol Okulları Türkiye Şampiyonası için günde çift idmanla hazırlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2018, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER