Van Fenerbahçe Futbol Okulu çalışmalara başlıyor

Corona Virüs nedeniyle çalışmalarına ara veren Van Fenerbahçe Futbol Okulu yarın itibariyle futbol okulunun kapılarını yeniden açıyor.

Van Fenerbahçe Futbol Okulu çalışmalara başlıyor

Van Fenerbahçe Futbol Okulu Mart ayında Corona Virüs nedeniyle kapılarını kapattığı Futbol Okulu’nda yarından itibaren çalışmalarına başlayacak.

Futbol tutkunu gençler ve çocuklar futbol eğitimine yeniden başlamanın heyecanını yaşıyor.

Yaklaşık 100 öğrencinin futbol eğitimini deneyimli ve tecrübeli bir ekip veren Van Fenerbahçe Futbol Okulu, Corona Virüs nedeniyle ara verdiği eğitimlerini yeni çalışma yöntemiyle faaliyete geçirecek. Bu vesileyle Eğitimsiz geçen aranın çocuklar üzerindeki etkileri atılacak.

Bu çerçevede hazırlıklarını sürdüren Van Fenerbahçe futbol okulu, yarın itibariyle öğrencileriyle yeniden buluşacak ve haftanın 3 günü eğitimlerini sürdürecek.

 

Van Fenerbahçe Futbol Okulunda Teknik direktör Turgay Karatekin’le birlikte eski Vanspor futbolcuları Bengin Çakay, Can Polat, Ergin Çiftçi, Vedat Balkış ve Bayan eğitimci Ceylan Tatar görev alıyor.

Yarın itibariyle kapılarını yeniden açacak olan Van Fenerbahçe Futbol okulunun çalışmalarıyla ilgili konuşan Teknik Direktör Turgay Karatekin, “Her hangi bir aksilik olmadığı takdirde Corona Virüs nedeniyle ara verdiğimiz çalışmalarımıza yarından itibaren yeniden başlıyoruz. Tabii önemli bir süreçten geçiyoruz. Önceliğimiz çocuklarımızın sağlığıdır. Bu çerçevede gerekli önlemleri alarak çalışmalarımıza başlayacağız dedi. Yine konuyla ilgili konuşan Teknik direktör Bengin Çakay ise Mart ayında meydana gelen Corona Virüs nedeniyle ara verdiğimiz çalışmalarımıza yeniden başlamanın heyecanı içindeyiz. Sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz. O açıdan bizim için bu dönemde insan sağlığı ön plandadır. Yarından itibaren başlayacak olan çalışmalarımızda önceliğimiz çocuklarımızın sağlığıdır. Van Fenerbahçe Okulu olarak çalışmalar öncesinde ve çalışmalar esnasında gerekli tedbirleri alıp gereken kurallara uyarak çalışmalarımıza başlayacağız. Herhangi bir durum olmadığı takdirde yarın öğrencilerimizle top başı yapacağız” dedi.

Van Fenerbahçe Futbol Okulu’nda futbol eğitimleri haftanın 3 günü devam edecek. İleriki süreçte Corona Virüs nedeniyle ara verilen dönemin eksikliklerini gidermek içinde çalışma saatlerine ekleme olacağı dile getirildi.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2020, 22:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER