Van Fenerbahçe Futbol Okulu çalışmalarını sürdürüyor

Çalışmalarına aralıksız devam eden Van Fenerbahçe Futbol Okulu’na katılımlar her gün artmaya devam ederken, futbol eğitimini ise deneyimli hocalar üstleniyor.

Van Fenerbahçe Futbol Okulu çalışmalarını sürdürüyor

  Van Fenerbahçe Futbol Okulu’nda futbol tutkunu gençler ve çocuklar futbol eğitimini sürdürmeye devam ediyor.
 Yaklaşık 100 öğrencinin futbol eğitimini deneyimli ve tecrübeli bir ekip veriyor. Van Fenerbahçe Futbol Okulu, Teknik direktör Turgay Karatekin’le birlikte eski Vanspor futbolcuları Bengin Çakay, Can Polat, Ergin Çiftçi, Vedat Balkış ve Bayan eğitimci Ceylan Tatar’la yüzlerce öğrenciye verdikleri kaliteli futbol eğitimi sayesinde, her geçen gün katılımlar artıyor.
 Fenerbahçe Van Futbol Okulu’nda Futbol Eğitimi alan çocuklar ve gençler hem Eğitimcilerden hem eğitimden hem de ortamdan memnun.
   Van Fenerbahçe Futbol Okullarına gelen çocuklara yetenekleri doğrultusunda futbol eğitimi ve olanaklarını sunuluyor.
 Bu çerçevede Van Fenerbahçe Futbol Okulu çocuklara teknik ve sosyal alanda da temsili yetenekleri kazandırma çalışmaları yapıyor.
   Okulları açık olması nedeniyle şu an hafta da 2 gün Cumartesi ve Pazar günleri futbol eğitimi veren Van Fenerbahçe Futbol Okulu, yaz aylarında çalışma günlerini hafta da 3 veya 4 güne çıkartarak eğitimlerine devam ediyor.
Van Fenerbahçe Futbol Okulunda futbol eğitimi veren deneyimli ve tecrübeli hocalar açıklamalarda bulundular.

KARATEKİN: ÇOCUKLARLA TEK TEK İLGİLENİYORUZ

 Teknik Diektör Turgay Karatekin, “Hedefimiz kentimizde gizli kalmış yetenekleri kazanmaktır. O açıdan hem araştırıyoruz hem de Okulumuzda futbol eğitimi gören çocuklarımızla bire bir ilgilenerek yeteneklerini sergileme imkânı sunuyoruz. Bizlerde alt yapılardan geldik. Bunun bilincinde hareket ederek güzel işler yapmayı hedefliyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda bunun meyvesini hep birlikte göreceğiz” dedi.
Antrenör Bengin Çakay ise, “Vizyonumuz, Van Fenerbahçe Futbol Okullarına gelen çocuklarımıza, yetenekleri doğrultusunda en mükemmel futbol eğitimi ve olanaklarını sunmaktır. Bunu da yapıyor ve başaracağımıza nice yetenekleri kazanacağımıza inanıyoruz. Fenerbahçe Futbol Okullarının bizlere vermiş olduğu eğitimleri gençlerimizle paylaşıyoruz. İnşallah bu sezon yine genç yeteneklerimizi Fenerbahçe kamplarında değerlendirmeye alacağız” dedi.
 Van Fenerbahçe Okulu’nda futbol eğitimi veren eski profesyonel futbolculardan Can Polat ise, “Sporcularımıza Fenerbahçe sevgisini htirmek, Fenerbahçe ruhunu ve prensiplerini sporun her dalına yayarak yetenekli ve spor ahlakı olan bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz derken, Ergin Çiftçi ise Tüm genç sporcu adaylarını Van Fenerbahçe Spor Okulu farkı ile eğitim almaları için aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Bize gelenler farkımızı da görme imkânı bulacak. Gerçekte tam anlamıyla bir futbol eğitimiz veriyoruz.” Şeklinde konuştu.
Van Fenerbahçe Futbol Oklunda eğitim veren Vedat Balkış ise, “Tecrübeli ve deneyimli hocalarımızla futbol eğitiminin en güzelini verme, yetenekli gençleri ve çocuklarımızı Ülke ve il futboluna kazandırma hedefine kilitlenmiş durumdayız. Kapımız tüm çocuklarımıza ve gençlerimize açıktır. Bence gelin farkı siz görün dedi. Van Fenerbahçe Futbol Okulunda futbol eğitimini veren bayan hocanın olması da ayrı bir güzellik. Bu vesileyle Bayanlarında futbol okullarında futbol eğitiminin önünü açıyor” ifadelerini kullandı.
Van Fenerbahçe Futbol Okulunda çocuklara futbol eğitimi veren Bayan Antrenör Ceylan Tatar da yaptığı açıklamada, “Bir bayan olarak burada bulunmaktan ve futbol eğitimi vermekten çok memnunun. İnşallah bu vesileyle futbol eğitmeni bayanlarımızın sayısı da artmış olur. Beni bu güzel göreve getiren hocalarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah kentimiz futboluna yetenekli futbolcular kazandırma hedefinde başarıya ulaşacağız dedi.
 İdmanlarda ziyaret ederek görüşlerini aldığımız sporcular ise verilen eğitimden memnun olduklarını dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2020, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER