Van Fenerbahçe Futbol Okulu hazırlıklara başladı

Temmuz ayında İstanbul'da yapılacak olan FB Okulları Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Van Fenerbahçe Futbol Okulu, hazırlıklarına başladı.

Van Fenerbahçe Futbol Okulu hazırlıklara başladı

              Fenerbahçe Futbol Okulları 2017- 2018 dönemi İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmak için 2 kategoride Şampiyon olan Van Fenerbahçe Futbol Okulu, hazırlıklarına başladı. Van Fenerbahçe Futbol Okulu, Iğdır Fenerbahçe Futbol Okulu ev sahipliğin de 3. Doğu Anadolu Futbol Turnuvasında 2006-2007 yaş gruplarında Şampiyon olarak Van'a dönmüştü. Batman'da da yapılan Güney Doğu Anadolu Futbol Turnuvasında bu kez de 2008-2009 yaş gruplarında şampiyon olan Van Fenerbahçe Futbol Okulu, İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası için ise hedefini Şampiyonluk olarak belirlemiş durumda.

 


               2006-2007 ve 2008- 2009 yaş gruplarında, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanana Van Fenerbahçe Futbol Okulu, Temmuz'da İstanbul'da yapılacak olan Fenerbahçe Futbol Okulları Türkiye Şampiyonası için günde çift idmanla hazırlanıyor. Tecrübeli hocalar eşliğinde hazırlanan öğrenciler Şampiyon olacaklarına inanmış durumda.

 


               Van Fenerbahçe Futbol Okulu teknik sorumlusu Oktay Belli, İstanbul'da yapılacak olan Fenerbahçe Futbol Okulları Türkiye Şampiyonası için şunları söyledi.' Iğdır ve Batman'da yapılan turnuvalarda başarılı olan okulumuz inanıyorum ki İstanbul'da da aynı başarıyı elde edeceklerdir. Bu çerçevede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu tür turnuvalar sayesinde başarılı olan öğrencilerimizde Fenerbahçe alt yapısına katılmaya hak kazanıyor. Zaten turnuvaları Fenerbahçe alt yapı hocaları yakinen takip ediyor. Başarılı olan öğrenciler İstanbul'da kalarak Fenerbahçe alt yapısında eğitime alınıyor. Bizim hedefimiz hem şampiyon olmak hem de birkaç öğrencimizi Fenerbahçe alt yapısına kazandırmaktır diyen Belli, önümüzdeki günlerde yaz dönemi eğitimlerimiz başlayacaktır. Kapımız herkese açıktır. Ulaşamadığımız yetenekli çocuklarımız olabilir. Onların mutlaka bizlere ulaşmasını bekliyoruz. Bizlerde onları eğiterek hem Ülke hem de İl futboluna kazandırmak istiyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER