Van Fenerbahçe Futbol Okulu'nun hedefi şampiyonluk…

Van Fenerbahçe Futbol Okulu teknik sorumlu Oktay Belli nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fenerbahçe Futbol Okulu, 28 Nisan'da Iğdır'da yapılacak olan sarı kanarya Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor.

Van Fenerbahçe Futbol Okulu'nun hedefi şampiyonluk…

       4-18 Gruplarında yaklaşık 100 öğrenciyle antrenmanlarına devam eden Van Fenerbahçe Futbol Okulu gelecek için umut veriyor.
Kış dönemi çalışmalarını Cumartesi ve Pazar günleri 90 artı halı sahada sürdüren Van Fenerbahçe Futbol Okuluna katılımlar her geçen gün daha da artarken, Iğdır'da 28 Nisan'da yapılacak şampiyonada, şampiyon olmayı hedefliyor.
Bu çerçevede çalışmalarına aralıksız devam eden Van Fenerbahçe Futbol Okulu Iğdır'dan Van'a turnuva şampiyonu olarak dönmek ve İstanbul'daki finallere katılmayı istiyor.

 


      28 Nisan tarihinde Iğdır'da yapılacak olan Fenerbahçe Spor Okulları Türkiye Şampiyonasına da sıkı hazırlanan Van Fenerbahçe Futbol Okulu, bu turnuvada şampiyon dönmeyi hedeflerken, öğrencilerin heyecanı da gözlerden kaçmıyor.
2006-2007 ve 2008-2009 doğumluların Iğdır'da katılacağı turnuvaya Van Fenerbahçe Futbol Okulu başta olmak üzere, Iğdır, Ağrı, Doğu Beyazıt, Batman, Patnos Fenerbahçe Futbol Okulları da katılacak. Şampiyonada başarılı olan Fener Bahçe Okulları, sezon sonunda İstanbul'da Dereağzı tesislerinde yapılacak olan Fenerbahçe Spor Okulları Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmış olacak. Ayrıca turnuvada başarıla olan çocuklar ise Fenerbahçe alt yapısına kazandırılacak.

 


     Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Van Fenerbahçe Futbol Okulları teknik sorumlusu Oktay Belli, "Yıllardır futbolun içindeyiz. Futbolculuk ve teknik sorumluluktan sonra şimdide futbol eğitmeni olarak yetenekli çocuklarımızı ve gençlerimiz ülke ve il futboluna kazandırmanın mücadelesini veriyoruz. Van Fenerbahçe Futbol Okulu olarak 28 Nisan'da Iğdır'da yapılacak olan Sarı Kanarya Türkiye Şampiyonasına katılmak bizleri ve öğrencilerimizi çok memnun etmiştir. Burada hedefimiz, Şampiyon olmakla beraber yetenekli öğrencilerimizi Fenerbahçe al yapısına kazandırmaktır diyen Belli, Van Fenerbahçe Futbol Okulu olarak,

 

       geçtiğimiz aylarda Antalya'da yapılan Fenerbahçe Futbol Okulları kampında gerçekten başarıya imza attık. Şimdi Iğdır'da da bunu yaşamak ve İstanbul'daki finallere çocuklarımızı götürmeyi hedefliyoruz. Çalışmalarımızı bu çerçevede daha hızlandırdık. Öğrencilerimizde bu bilinç de hazırlanıyorlar. Iğdır'da yaklaşık 3 gün sürecek turnuvada Van'a şampiyon olarak döneceğimize inanıyorum diyen Belli, kapımız futbol tutkunu ve futbolu seven herkese açıktır. Ulaşamadığımız yetenekli çocuklarımız ve gençlerimiz mutlaka vardır. Onlarında bizlere ulaşmalarını bekliyoruz. İlimizdeki yetenekli gençleri futbolu kazandırmak isteyen Van Fenerbahçe Futbol Okulu olarak geleceğe emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER