Van Fenerbahçe futbol okulu yine şampiyon

Iğdır’dan sonra Van Fenerbahçe Futbol Okulu, bu kez de Batman’da yapılan Güney Doğu Anadolu turnuvasında Van’a Şampiyonu olarak döndü.

Van Fenerbahçe futbol okulu yine şampiyon

       Fenerbahçe Futbol Okulları 2017- 2018 dönemi Türkiye şampiyonası için, Iğdır Fenerbahçe Futbol Okulu ev sahipliğin de 3. Doğu Anadolu Futbol Turnuvasında 2006-2007 yaş gruplarında Şampiyon olarak Van’a dönmüştü. Batman’da yapılan Güney Doğu Anadolu Futbol Turnuvasında bu kez de 2008-2009 yaş gruplarında şampiyon olan Van Fenerbahçe Futbol Okulu, gözünü İatanbul’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına çevirdi.

 


      2006-2007 ve 2008- 2009 yaş gruplarında, Iğdır’da Doğu, Batman’da ise Güneydoğu Şampiyonu olan Van Fenerbahçe Futbol Okulu, İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Haziran veya Temmuz ayların da İstanbul’da yapılacak olan Fenerbahçe Futbol Okulları Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Van Fenerbahçe Futbol Okulu, burada da Türkiye Şampiyonu olmayı hedefliyor. Bu çerçevede çalışmalarını hızlandıran Van Fenerbahçe Futbol Okulu, gelecek içinde umut veriyor.
Van Fenerbahçe Futbol Okulu teknik sorumlusu Oktay Belli Iğdır ve Batman’da yapılan turnuvalarla ilgili şunları söyledi.’ Önce Iğdır ve ardından Batman’da yapılan turnuvalarda şampiyon olan tüm öğrencilerimi yürekten kutluyorum. Verdiğimiz emeğin karşılığını böyle almak gerçekten çok güzel. 2 Turnuva içinde sıkı hazırlanmıştık. 2 Turnuva da da şampiyon olmamız ve
öğrencilerimizin oynadıkları maçları Fenerbahçe Tv’de izlemeleri bizleri fevkale de mutlu etmiştir. Yardımcı hocalarımız, Hakan Manay, Ercan Çar, Azat Talay ve Sinan Günde’ne emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şimdi hedefimiz Haziran veya Temmuz aylarında İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Van’a şampiyonluğu getirmektir. Bu çerçevede çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz diyen Belli, İnşallah İstanbul’da yapılacak Şampiyonada birkaç öğrencimizi Fenerbahçe alt yapısına kazandıracağız dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER