Van Fenerbahçe heyetinden Öztürk'e ziyaret…

İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına hazırlanan Van Fenerbahçe Futbol Okulu, İpekyolu Belediye Başkan Vekili ve Kaymakamı Cemil Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Van Fenerbahçe heyetinden Öztürk'e ziyaret…

           Iğdır Ve Batman'da yapılan Doğu ve Güneydoğu Fenerbahçe Futbol Okulları turnuvalarında 2 kategoride Şampiyon olan Van Fenerbahçe Futbol Okulu, bir yandan hazırlıklarını sürdürüyor, öte yandan da ziyaretler yapıyor.
81 İlin Fenerbahçe Futbol Okulları 24 Temmuz'da İstanbul Kadıköy Dere Ağzı Tesislerinde toplanarak Türkiye Şampiyonu olma mücadelesi verecek.

 


            Bu çerçevede sıkı bir hazırlık dönemi geçiren Van Fenerbahçe Futbol Okulu, İlk olarak İpekyolu Belediye Başkan Vekili ve Kaymakamı Cemil Öztürk'ü makamında ziyaret etti.
Çocuklarla yakından ilgilenen Van İpekyolu Belediye Başkan Vekili ve Kaymakamı Cemil Öztürk, Şampiyon takımın çocuklarına futbol topu hediye ederek başarı dileklerini iletti.
İpekyolu Belediye Başkan Vekili ve Kaymakamı Cemil Öztürk'le bir araya gelen, yakın ilgi ve alakayla karşılaşan çocukların mutlulukları gözlerden kaçmadı.

 


             İpekyolu Belediye Başkan Vekili ve Kaymakamı Cemil Öztürk'e 06 Numaralı forma hediye Van Fenerbahçe Futbol Okulu Öğrencileri, daha sonra, İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Karahan ve B.Vanspor eski kulüp Başkanı olan İpekyolu Belediyesi satın alma Müdürü Birol Duman'ı da makamında ziyaret etti.

 


         Yapılan ziyaretlerde memnuniyetle ayrılan çocuklar Türkiye Şampiyonasında da başarılı bir şekilde Van'a döneceklerini dile getirdi.
Gazetemize açıklamalarda bulunan Van Fenerbahçe Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Oktay Belli, "Öncellikle davetimizi kabul eden ve çocuklarımızı bizleri onurlandıran İpekyolu Belediye Başkan Vekili ve Kaymakamımız Sayın Cemil Öztürk'e çok çok teşekkür ediyor. Çocuklarımızla yakinen ilgilenmesi takdire şayandır. İnşallah bizler de bu ilgi ve alakaya layık olmak için, İstanbul'daki Türkiye Şampiyonasında Şampiyon olarak Van'a döneriz" dedi.

 


           Belli, ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Karahan ve Satın Alma Müdürü Birol Duman'a da çok teşekkür ederek, "Çocuklarımızla birlikte ilk ziyaretimizi yaptığımız İpekyolu Belediyesine mutlu gittik mutlu döndük. İnşallah bu ziyaretlerimiz devam edecektir. Biz Türkiye Şampiyonası için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İstanbul'dan da şampiyon döneceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER