Van Gazetesi IMQS Uluslararası Medya Kalite Sertifikası Aldı

Van Gazetesi Haber sitesi ve aylık çıkan dergi, IMQS Uluslararası Medya Kalite Sertifikası almaya hak kazandı.

Van Gazetesi IMQS Uluslararası Medya Kalite Sertifikası Aldı

  IMQS ULUSLARARASI MEDYA KALİTE SERTİFİKASI NEDİR?

  IMQS, International Media Quality Standards (Uluslararası Medya Kalite Standartları) uluslararası bir kalite standardizasyon kuruluşudur ve medya alanında kalite, eğitim ve yönetim standartlarını arttırmaya yönelik çalışmalar yürütmektedir.

  Başta medya kuruluşları olmak üzere, şirketlere ve sektör profesyonellerine hizmet vermektedir. IMQS aynı zamanda medya kuruluşlarına uluslararası geçerliliği olan “IMQS Sertifikalı Site” tescil belgesi sunmaktadır.

 IMQS'nin misyonu, medya gruplarına, profesyonellere ve şirketlere bilgi, eğitim ve ağ oluşturma için bir katalizör görevi görerek dünya çapında en iyi kalite standartlarını oluşturmak, korumak ve teşvik etmektir.

  IMQS ULUSLARARASI MEDYA KALİTE SERTİFİKASI NE İŞE YARAR?
  Değişim gündemlerini tasavvur eder ve ifade eder. Uluslararası Medyanın sistematik, uzun vadeli, uygun maliyetli iyileştirilmesine kendini adamış çeşitli liderler grubunun bilgisine katkıda bulunur. Kurumların, gelişen görevlerini yerine getirmek için gereken organizasyonel ve diğer değişiklikleri yapma kapasitelerini geliştirmelerine yardımcı olur. Benzer işlerle uğraşan kişi ve kuruluşlarla işbirliği yapar. Uluslararası medya için standartları belirler. Yönetim kurulu genelinde akreditasyon sağlar.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER