Van Kahvaltısı'nın tanıtımı sürüyor

Van kahvaltısı, Ankara’da düzenlenen ‘Orta Asya El Sanatları ve Yöresel Ürünler Fuarı’nda ziyaretçilerin akınına uğradı.

Van Kahvaltısı'nın tanıtımı sürüyor

    Ankara ATO Congresium’da gerçekleştirilen fuar renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşların yoğun bir katılım gösterdiği fuarda, Van kahvaltısı standı ziyaretçilerin akınına uğradı.
   Van kahvaltısı ürünlerinin sergilendiği ‘Orta Asya El Sanatları ve Yöresel Ürünler Fuarı’nda Ankaralılar, otlu peynir başta olmak üzere birçok Van ürününün tadına bakma fırsatı yakaladı.
    Ziyaretçi akınına uğrayan Van kahvaltısı ürünlerinin her fuarda olduğu gibi ilgi odağı olması Vanlı katılımcıları sevindirirken, Ankaralılar ise özledikleri Van kahvaltısı ile buluşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.Yılın her diliminde fuarlara katılmayı ihmal etmeyen ve Van Kahvaltısı’nın tanıtımına büyük katkılar sunan Van Kahvaltı Konağı Salonu işletmecisi Ahmet Cintan, aynı anda 3 ayrı şehirde fuarların düzenlendiğini ve bunlara da mutlaka gittiğini kaydetti.
   Ekibinin Türkiye’nin her noktasına gidebildiklerini anlatan Cintan, Ankara’da düzenlenen ‘Orta Asya El Sanatları ve Yöresel Ürünler Fuarı’na Van Kalvaltı Konağı olarak katıldı.
    Cintan, “Burada Van’ı en iyi şekilde temsil etme fırsatı bulduk. Başta Ankaralılar olmak üzere gerekse de Vanlı hemşerilerimizi Van kahvaltısı ile buluşmanın mutluluğunu yaşadılar. Onlarda özledikleri kahvaltı ile bir araya gelmelerinden dolayı bizlere sonsuz teşekkürlerini ilettiler” dedi.
   Öte yandan Van Kahvaltı Konağı olarak Van’da ikinci şubelerini de açmak üzere olduklarını ifade eden Cintan,”İlin en güzel mekanlarından birini de Edremit ilçemize kazandırıyoruz. Tüm hazırlıklarımız yaptık, vatandaşlarımız göle karşı eşsiz manzara ile iç içe bir şekilde kahvaltı yapmanın keyfine varacaklar” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2018, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29