Van Polisi'nden kaçak sigara ve kaçak çay operasyonu…

Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda, Özalp yolu üzerinde durdurulan bir araçta yapılan aramada toplam 225 paket kaçak sigara ile 45 Kilogram kaçak çay ele geçirildi.

Van Polisi'nden kaçak sigara ve kaçak çay operasyonu…

    İl Emniyet Müdürlüğü tarafından,  kent merkezinde ve İlçelerde haksız kazanç sağlamak amacıyla gümrük kaçağı ticareti yapan ve nakleden şahıs/şahısların deşifresine yönelik olarak çalışmalar sürüyor.

    Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “15 Ekim 2018 günü Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Görevlilerimizce;  İlimiz Tuşba İlçesi Özalp Karayolu üzerinde oluşturdukları uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan 65 plaka sayılı araçta yapılan detaylı aramada; aracın sağ ve sol marşpiyeline zulalanmış toplam 225 paket üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan kaçak sigara ile 45 Kilogram kaçak çay ele geçirilmiştir. Olayla ilgisi olduğu tespit edilen M.I. isimli şahıs hakkında 5607 S.K.M. suçundan yasal işlem yapılmıştır. İlimiz merkezinde ve İlçelerimizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2018, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29