Van Şiirleri Antolojisi okuyucuyla buluştu

Van’da yaşayan ve ebedi aleme göçen şairlerin şiirlerinden oluşan ‘Van Şiirleri Antolojisi’ kitabı, İlesam Van Temsilcisi Adnan Özkan’ın derlemesi ile okuyucuyla buluştu.

Van Şiirleri Antolojisi okuyucuyla buluştu

         Van’da yaklaşık iki yıldır Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla hazırlanan ve geçtiğimiz gün tamamlanan Van Şiirleri Antolojisi’ kitabı okuyucularla buluştu.

 


        Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan kitabı derleyen Vanlı Şair-Yazar Adnan Özkan, “Van'ımızın tabi güzelliği yanı sıra ona olan sevdamızı da katarak yazmış olduğumuz şiirlerden ve bu şairlerin biyografilerinden oluşan Van Şiirleri Antolojisi kitabımız 2 yılllık bir çalışmanın sonunda Van Valiliği ve Van Büyükşehir Beldiyesi’nin katkılarıyla yayın hayatına girmiş olup Belediye Kültür Hizmetleri arasındaki yerini almıştır'' diye konuştu.

 


           Böyle bir Bu konuda bugüne kadar en kapsamlı yazılmış  olan böyle bir esere öncülük edip derlemek beni çok mutlu etmiş, yazma şevkimi arttırmıştır.İnşaAllah Van’ımız ve memlektimiz için bu tür hizmet ve projelerimiz devam edecektir. Yeter ki bu konuda devlet büyüklerimiz bizlere imkân sunup yardımcı olsunlar'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29