Van taraftarı üzerine düşeni yaptı

Van'da geçtiğimiz Pazar günü oynanan B.Vanspor-Karşıyaka arasındaki maçta taraftarlar 90 dakika boyunca takımı destekledi. Ev sahibi ekip puan kaybetmesine rağmen, taraftarlar herhangi bir hırçınlık göstermedi.

Van taraftarı üzerine düşeni yaptı

      TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz B.Vanspor sezonun ilk maçında evinde Karşıyaka ile 0-0 berabere kalırken, taraftarlar geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi yine üzerine düşeni layıkıyla yerine getirdi.

 


          Maç öncesi görsel şovlarla takıma destek sunan taraftarlar, maç içinde ve maç sonunda da aynı özveriyi gösterdi. Takımı bıkmadan ve usanmadan destekleyen taraftarlar, özellikle arka tribünlerde girişlerde sadece bir kapıda taraftarın alınmasının doğru olmadığını belirterek, "Arka tribünlerde yığılmalar oluyor. Bunun sebebi de sadece taraftarlar bir kapıdan içeri alınıyor. Başka diğer kapılar da açılmadı ve taraftarlar bu kapıdan da içeri alınmalıdır" dediler.


        

   Öte yandan B.Vanspor'un fanatik taraftar ekiplerinden Grup Kara Kobralar taraftarı ateşleyen önderler olarak dikkat çekiyor. Tüm taraftarların hangi sloganları atacağını belirleyen grup, yine en küçük küfür olayında farklı bir slogan devreye koyarak, bir nevi küfrün de önüne geçiyor.

 

     
             Son yıllarda statlarda küfürlerin olmaması da Van açısından güzel bir gelişme olarak gösteriliyor.
Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger ise, takımın ilk maçta beraber kalmasının normal olduğunu söyleyerek, "Takımımız gönül isterdi ki kazansın. Ama olmadı. Burada oynanan maç 0-0 bitti. İki takım da birer puan aldı. Ama grubumuzdaki ilk maçlarda gerçekten de ilginç sonuçlar ortaya çıktı. 12 Takım bir birine üstünlük sağlayamadı ve tüm bu maçlar da golsüz berabere bitti. Sadece üç takım kazandı. Kazanan üç takım da sadece 4 gol attı. Yani bizim grupta sadece dört gol atılmış oldu. Şimdi tüm takımlar da birbirine yakındır. Dolayısıyla sıralamanın da pek bir önemi yok. Herkesin bu takımı desteklemeyi sürdürmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2018, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29