Van TSO heyetinden parti ziyaretleri…

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve üyelerinden oluşan bir heyet, kentte bulunan siyasi partilere ziyaret gerçekleştirdi.

Van TSO heyetinden parti ziyaretleri…

    İlk olarak AK Parti Van İl Başkanlığı’na atanan Kayhan Türkmenoğlu’nu ziyaret eden Van TSO Yönetim Kurulu ve beraberindeki heyet, daha sonra Halkların Demokratik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisini ziyaret etti.

  AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nu ziyaret eden Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ve beraberindekiler, daha sonra HDP İl Başkanlığını ziyaret ederek, Yadişen Karabulak ve Ümit Dede ile bir araya geldi.

   Van TSO Başkanı Necdet Takva, ülkenin içinde bulunduğu koşullara dikkat çekerek, siyaset kurumunu önemsediklerini ve sorunların çözümü konusunda tüm siyasi partilerin aktif bir şekilde rol olmaları gerektiğini ifade etti.

   HDP Van İl Başkanı Umut Dede de, Van TSO ziyaretinden dolayı heyete teşekkür etti.
Van TSO Başkanı Takva ve beraberindekiler, kısa bir süre önce tekrardan başkanlığa seçilen CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu’yu ziyaret ederek, gündem üzerine sohbet ettiler.

    CHP İl Başkanı Mehmet Kurukcu, ziyaretten dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Toplantıda Van adına yapılabilecekler ve gelecek için planlanması gereken konular konuşuldu. Yaşanabilir bir Van için kurumların birbirlerine destek olarak neler yapılabileceği değerlendirildi.

   Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ve beraberindekiler, Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan’ı da ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti.

   Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan da, Van’ın sorunlarını bildiklerini ve bunları kitapçıkta bir araya getirdiklerini ve tüm sorunların takipçisi olacaklarını söyledi.

   Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp ve il yönetimine ziyaret gerçekleştiren Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, siyasetin renklilik olduğunu belirterek, kentte bulunan tüm siyasi partilerin ortak amacının Van olması gerektiğini söyledi. Takva, Milliyetçi Hareket Partisinin Van için daha fazla aktif rol alması gerektiğini dile getirdi.

  MHP İl Başkanı Salih Güngöralp ise, Ticaret ve Sanayi Odası çalışmalarını yakından takip ettiklerini, yeni dönemde Van için hep birlikte çalışacaklarını ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

   Van TSO Yönetim Kurulu, önümüzdeki günlerde Van’da bulunan parti ziyaretlerine devam edeceklerini belirttiler.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29