Van TSO YİK ilk toplantısını yaptı

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yüksek İstişare Kurulu (YİK) ilk toplantısını Necdet Takva başkanlığında Elite World Otel'de yaptı. Toplantının basına açık bölümünde konuşan Başkan Takva, söz konusu kurulun önemine değindi.

Van TSO YİK ilk toplantısını yaptı

       Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) tavsiyesi ile kurulan ve 20 isimden oluşan Van TSO Yüksek İstişare Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 


            2018 yılı çalışmalarından birinin de söz konusu kurul olduğunu anlatan Van TSO Başkanı Necdet Takva, daha önce de başka kurullar olduğunu belirterek, "Bizim daha önce akil tacirler kurulumuz vardı. Ama şimdi yeni kurul çalışmaları başladı. Bunlardan biri de Yüksek İstişare Kurulu. Kent ekonomisi bağlamında oluşturduğu katma değer kapsamında yönetim kurulu başkanının da olduğu üç ayda bir toplanması kararlaştırılan bir kurul. TOBB'un tavsiyesini yönetim olarak konuştuk ve böylesi bir kurulun oluşturulmasını oy birliğiyle kararlaştırdık. Tanışma toplantısı olması hasebiyle bir araya geldik. Yılda en az dört toplantı yapılmasını karara bağladık. 20 kişiden oluşan bir kurul oldu. Kent ile ilgili bir fotoğraf çizmek için bir aradayız. Kurul üyelerinin fikirlerini alacağız. Önümüzdeki dönemde kurul üyelerinin görüş ve üyeleri bizim için önemli. Bugün aramızda dört üye çeşitli mazeretlerden dolayı bulunmuyor. Kimi uçak bileti bulamadığı için, kimi de çok önemli başka bir mazeretten dolayı katılamadı. Aslında birçok kişinin yoğun işleri vardı, ama bu kurul toplantısı için işlerini güçlerini bırakıp geldiler. Ben toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu kurul güzel işler yapar" dedi.

 


         Söz konusu toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2018, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29