Vanlı doğaseverler Tatvan'ın Por Köyü'nde…

Sık sık farklı bölgelere yaptıkları gezilerle adlarından söz ettirmeyi başaran Van Vadi Doğa Spor Kulübü üyeleri, bu kez Tatvan'ın Por Köyü'ne gezdi. Gezinin oldukça güzel geçtiğini belirten doğa severler, önümüzdeki süreçte başka bölgelere de gezi programları düzenleyeceklerini ifade ettiler.

Vanlı doğaseverler Tatvan'ın Por Köyü'nde…

            'Doğada buluşalım' sloganı ile her hafta bölgenin ayrı bir yerine etkinlik yapan Vadi Doğa Sporları üyeleri, rotasını son olarak Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı ve enfes manzarası ile herkesi kendisine hayran bırakan Por Köyü'ne ayırdı.

 


             Tatvan Por Köyü etkinlikle ilgili gazetemize konuşan gurup üyelerinden Ali Mamizadeh: "Arkadaşlarımız ile birlikte sürekli farklı dağlara zirve yapıyor, değişik yerleri geziyoruz. Gerek Van olsun, gerek bölgemiz olsun her yeri birbirinden güzel ve her tarafa huzur hakim. Hal böyleyken biz de evde duramıyoruz. Ben Aslen İran Vatandaşıyım ve yaklaşık on yıldır Ankara' da görev yapıyordum. Ancak görev yerim değişip, söz konusu Van olunca tereddütsüz olarak buraya geldim. Hem memleketim İran'a yakın, hem de her tarafı gerçekten çok güzel. Dolayısıyla Van benim ikinci memleketimdir diyebilirim. Etkinliğimize katılan tüm Vadi Doğa Sporları üyelerine özellikle dernek başkanımız Ömer Demez 'e teşekkür ederim, inşallah daha nice güzel yerleri birlikte gezmek nasip olur" dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2018, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER