Vanlı fotoğrafçılara şeref beratı

Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından fotoğrafçı Ali İhsan Öztürk, Ferruh Atakan ve Özkan Bilgin’e şeref beratı verildi.

Vanlı fotoğrafçılara şeref beratı

   Mesleki potansiyellerini kullanarak İlimizi ulusal ve uluslararası platformda tanıtan  İlimizin önemli fotoğrafçılarından Ali İhsan Öztürk, Ferruh Atakan  ve Özkan Bilgin Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından taltif edildi.

    Belge takdiminde konuşan Van TSO Yönetim Kurulu başkanı Necdet Takva; “İlimizin tarihi ve turistik değerleri ile olağan hayatını çektiği fotoğraflarla tüm dünyaya tanıtan ve bu konuda hiçbir destek almayarak bu çalışmalarını daha da kıymetli kılan Ali İhsan Öztürk, Ferruh Atakan ve Özkan Bilgin’in çalışmaları bizleri oldukça mutlu ediyor ve gururlandırıyor.  Bazen bir fotoğrafla çok şey anlatan, bakış açılarını değiştiren ve kentin bilinirliliğe önemli katkılar sunan değerli fotoğrafçılarımıza teşekkür ediyorum. Bugün kendilerine Şeref beratı vererek Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarını takdir ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle bir fotoğraf karesi için günlerce o anı yakalamanın arzusu içinde olan tüm fotoğraf sanatçılarımıza tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

    Şeref Beratı takdim töreni, belgelerin verilmesi ile son buldu.

      Programa TSO Yönetim Kurulu Üyesi Metin Abi de katıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

  

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29