Vanlı hentbolcular devreyi lider bitirdi

Deplasmanlı Erkekler Hentbol 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı, Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı, ilk devreyi lider bitirmeyi başardı.

Vanlı hentbolcular devreyi lider bitirdi

   Van Erek Beş Yıldız Spor Kulübü, kendi evinde karşılaştığı Mardin Artuklu Gücü Spor kulübünü 37-33 yenmeyi başardı.
Deplasmanlı Erkekler Hentbol 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı, kendi evinde karşılaştığı Mardin Artuklu Gücü Spor kulübünü yenen temsilcimiz Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı, fikstürde 1. sıraya yükselerek ilk devreyi lider bitirmeyi başardı.    
   Hentbol Erkekler 2. Lig A grubunda mücadele ederek ligin ilk yarısını lider bitirmenin memnuniyeti içerisinde sevincini yaşadıklarını belirten Antrenör Müslüm Karaboğa, "Daha önce de belirtmiş olduğum gibi hedefimiz öncelikle Play Off'lara kalarak 1. Lige yükselmektir. Şuan doğu illerinin en iyi ve kısmen Vanlı gençlerden oluşan bir takımı olarak ligimizin ilk devresini lider bitirdik. Takım oyuncularımı bir üst lige çıkmak için özenle seçerek Van ilimize layık bir takım oluşturmaya çalıştık. Bizleri yalnız bırakmayan ve hem maddi hem de manevi olarak hep yanımızda olan Milletvekillerimize, yönetimimize ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29