Vanlı hentbolcular evinde galip:35-26

Hentbol Erkekler 2. Lig A grubunda mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Spor Kulübü, kendi evinde karşılaştığı Elazığ Karşıyaka İÖO Spor kulübünü 35-26 yenmeyi başardı.

Vanlı hentbolcular evinde galip:35-26

    Deplasmanlı Erkekler Hentbol 2. Lig A Grubu’nda mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı, kendi evinde Nur Tatar spor salonunda karşılaştığı Elazığ Karşıyaka İÖO Spor kulübü ile karşı karşıya gelirken temsilcimiz Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı fikstürde 2. Yarıyı namağlup olarak liderliğini devam ettirerek sürdürdü.     

    Konu ile ilgili açıklama yapan Antrenör Müslüm Karaboğa, “Takımımız oynanan Elazığ Karşıyaka İÖO Spor maçını üstün oyunumuzla yenerek grubumuzda namağlup liderliğimizi sürdürüyoruz. Son karşılaşmamızda almış olduğumuz puan ile play-off’lar için de yerimizi biraz daha sağlama aldık. Maçın geneli olarak değerlendirilmesi gerekirse ilk yarı üstün bir performans sağlayan tecrübeli oyuncularımız farklı bir skor ile soyunma odasına gittiler. 2. Yarıda ise genç oyuncularımıza fırsat verdim ve skor avantajını koruyarak maçı kazanmayı başardık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2018, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29