Vanlı hentbolcuların başarısı sürüyor

Hentbol Erkekler 2. Lig A grubunda mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı 1903 Mardin Spor kulübünü 21-26 yenmeyi başardı.

Vanlı hentbolcuların başarısı sürüyor

    Deplasmanlı Erkekler Hentbol 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı 1903 Mardin Spor kulübü ile karşı karşıya gelirken temsilcimiz Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı namağlup olarak liderliğini sürdürdü.    
   Konu ile ilgili açıklama yapan Antrenör Müslüm Karaboğa, "Takımımız Mardin maçında ilk yarısını dengeli bir skorla bitirdiği maçı 2. Yarısına skor farkını açarak oyun hâkimiyetini ve oyun üstünlüğünü kendi tarafına alarak maçı kazanmış ve namağlup ünvanını koruyarak play - off yolunda emin adımlarla ilerledi. Alt yapı takımımızdan da gelen sporcuların galibiyette kilit noktalara değindiği bu maçta takımımız gelecek için iyi sinyaller verdi. Takımımız hafta sonu ise evinde karşılaşacağı ligin iddialı takımlarından Şırnak G.S.İ.M Maçının hazırlıklarına da takıma verilen 1. gün izinden sonra başlamıştır. Takımımıza destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz" dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29