Vanlı hocanın takımı seriye bağladı

Vanlı Oktay Belli'nin takımı Patnos 1968spor yedi maçta, yedi galibiyet alarak önemli bir başarıya imza attı. Belli, başarılarının tesadüf olmadığını seri galibiyetlerle ortaya koyduklarını ifade etti.

Vanlı hocanın takımı seriye bağladı

           Ağrı'da amatör küme maçlarında heyecan sürerken, Vanlı Hoca Oktay Belli'nin çalıştırdığı Patnos 1968spor galibiyet serisini sürdürüyor.

 


        Önceki hafta Hamurspor'u 6-0 yenmeyi başaran Patnos 1968spor, hafta sonu ise Hambur Kümbetspor'u 4-0 mağlup ederek, galibiyet serisini devam ettirdi.

 


      Oktay Belli, son zamanlarda çalıştırdığı Patnos 1968spor'da güzel işlere imza atıyor. Belli'nin takımı yedinci maçını da farklı kazanmayı başardı. Aynı zamanda Van Fenerbahçe Futbol Oklu teknik sorumlusu olan Oktay Belli, teknik direktörlük görevini yürüttüğü Patnos 1968spor'da da başarılı bir grafik çiziyor.

 

 
          Belli, Patnos 1968spor'la 7 maçta 7 galibiyet alarak, namağlup yoluna devam ediyor. Önceki hafta Hamurspor'u 6-0 yenen Patnos 1968spor, hafta sonu ise Hambur Kümbetspor'u 4-0 gibi net bir skorla yenmeyi başardı.

 


                 Hedefleri ile ilgili açıklama yapan Oktay Belli, "Amacımız burada güzel işlere imza atmak. Hamd olsun başarılı işler yapıyoruz. Güzel ve farklı galibiyetler elde ediyoruz. Hedefimiz bu takımı tabi ki şampiyon etmektir. İnşallah sezon sonu Şampiyon taraf olacağız. Tüm çalışmalarımızı bunun üzerine yaptık. Buradan Kulüp Başkanıma yönetimimize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2018, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER