Vanlı Judocu Türkiye ikincisi…

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Milli Judocusu Ejder Toktay, Mersin’de düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında 55 kiloda Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya elde etti.

Vanlı Judocu Türkiye ikincisi…

   Türkiye Judo Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve Mersin Servet Tazegül Spor Salonunda 70 ilden, 836 sporcunun milli takım kadrosuna girebilmek için mücadele ettiği, Ümitler Türkiye Şampiyonasında Van’ı 55 kiloda temsil eden, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Milli Judocusu Ejder Toktay, Türkiye 2.’si olarak Gümüş Madalyanın sahibi oldu.

   Mersin Servet Tazegül Spor Salonunda yapılan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasını Türkiye Judo Federasyon Başkanı Sezer Huysuz, Federasyon yetkilileri, protokol üyeleri ve çok sayıda sporcu ve antrenörler izledi.

   Kazandıkları başarılarından dolayı bütün sporcuları tebrik eden Türkiye Judo Federasyon Başkanı Sezer Huysuz, "2018 yılında Avrupa Şampiyonası ve Arjantin'de yapılacak olan Gençlik Olimpiyatlarına sizlerin içerisinden sporcular seçilip Türkiye'yi temsil edecek. Hepinizi tebrik ederim" dedi.

   Van’a madalya ile döndükleri için mutlu olduklarını belirten Milli Judo Antrenörü Rakip Aslan; Van’a Türkiye 2.’liği kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını söyleyerek, “Van judo ailesi olarak altyapı çalışmalarımıza ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha ispatlamış olmanın gururunu yaşıyoruz. Vanlı judocularımızın başarıları ilk değil, son da olmayacaktır. İnşallah yıl içerisinde Van olarak daha büyük başarılara imza atmak için var gücümüzle çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam edeceğiz. Bizlere bu yolda destek veren başta; Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, Milli takımda ülkemizi temsil edecek olan bütün sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29