Vanlı kadın voleybolculardan 3-0'lılk galibiyet…

Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol takımı, evinde ağırladığı 73 Şırnak Belediyesi Voleybol takımını, 3-0’lık net skorla mağlup etti.

Vanlı kadın voleybolculardan 3-0'lılk galibiyet…

   Türkiye Voleybol Ligi 2. Lig 8.Grupta mücadele eden Gençlik ve Spor kulübü Kadın Voleybol takımı, bu sezon iç sahada ve deplasmanlarda aldığı skorlarla yoluna doludizgin devam ediyor.

   Ligde bir maç eksikle, liderin 6 puan gerisinde 3. Sırada yer alan kadın Voleybol takımı, 8. Haftada Fevzi Çakmak İlkokulu spor salonunda 73 Şırnak Belediyespor’u ağırladı.

   Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’ın da tribünden takip ettiği karşılaşma, Van ekibinin 25-11, 25-6 ve 25-9 aldığı setlerle 3-0 sonuçlandı.  

    Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, maç öncesi teknik ekibin ve voleybolcuların yanına giderek yakalandıkları  başarıdan dolayı tebrik etti.

   Gençlik ve Spor kulübü Kadın Voleybol takımı, ligin 9. Haftasında, 15 Aralık Pazar günü Mardin de Dinamik Gençlik Voleybol takımı ile karşılaşacak.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2019, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29