Vanlı kadınlar farklı şekilde mağlup oldu

Kadınlar 3.Ligi Van'da oynanan Van Yol Spor ile 1955 Batman Spor maçıyla başlarken, Yolspor takımı tarihi bir skorla rakibine mağlup oldu. Batman ekibine 9-0 yenilen Vanlı kadınlar sahadan boynu bükük ayrıldı.

Vanlı kadınlar farklı şekilde mağlup oldu

   İşgem Semt Sahasında güneşli bir havada oynanan ve yaklaşık 100 taraftarın izlediği karşılaşmada Van Yol Spor ile 1955 Batman Spor mücadele ettiler.
  Van Yol Spor 45 lisanslı zengin sporcu kadrosuna rağmen ideal 11 'i bulamayıp rakibi 1955 Batman Spor' a 9-0 gibi tarihi bir skorla yenildi.
   Gözlemciliğini Ercan Ulutaş ' ın yaptığı karşılaşmayı il hakemi Cem Önay yaparken, yardımcılıklarını ise Ayhan Demirhan ve Hakan Ebinç gerçekleştirdi.

   1955 Batman Spor 'a tarihi galibiyeti İpek, Suzan, Hamide 2'şer olmak üzere, Efsun, İclal ve Gizem' in attığı 1' er golle toplamda 9-0 galibiyet ile çok rahat geldi.
   Van Yol Spor' da mağlubiyetin üzüntüsü hakimken Antrenör Eşref Şeylan yaptığı açıklamada, “Ligin ilk haftasına maalesef hazırlıksız yakalandık. Rakibimiz Batman Spor'u haklı galibiyetinden dolayı kutluyorum. İnşallah biz de ilerleyen haftalarda kadın takımı olarak daha iyi yerlere geliriz” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29