Vanlı Oktay Belli'nin takımından 14 gollü galibiyet…

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Elazığ’ın takımlarından ve Vanlı Antrenör Oktay Belli’nin çalıştırdığı Bir Evim Kovancılarspor, deplasmanda Abdullahpaşa Spor’u 14-0 mağlup etti.

Vanlı Oktay Belli'nin takımından 14 gollü galibiyet…

    Bir dönemler Gaziantepspor’da forma giyen, ardından başka takımların formasını terleten, son yıllarda ise çeşitli takımların antrenörlüğünü yapan Oktay Belli başarılarını sürdürüyor.

    Oktay Belli’nin çalıştırdığın Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bir Evim Kovancılarspor, deplasmanda Abdullahpaşa Spor’u gol yağmuruna tuttu.

   Geçen yıl Patnosspor’u yenilgisiz gol yemeden şampiyon yapan tecrübeli teknik direktör Oktay Belli, bu yıl da Elazığ süper amatör takımlarından Bir Evim Kovancılarspor’u yenilgisiz şampiyonluğa taşımak istiyor.

    Bir Evim Kovancılarspor ligin maçında deplasmanda Abdullah Paşaspor’u 14-0 gibi çok farklı bir skorla yenmeyi başardı.

   Bir Evim Kovancılarspor Elazığ'da destan yazan tecrübeli teknik direktör Oktay Belli, farklı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Amacımız Bir Evim Kovancılarspor’u seyircimize seyir zevki güzel olan mücadele, azmi yüksek bir takım olgusu sahaya sürmek. İlk maçımızı farklı kazandığımız için mutluyuz. Emeği geçen sporcularımıza ve taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2019, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER