Vanlı Sanatçı Gündüz yeni programına başladı

Vanlı Ulusal Sanatçı Ali Gündüz, kentin uydudan yayın yapan tek televizyon kanalı olan Kanal M ekranlarında, müzik programlarına başlayarak türkü severler tarafından büyük beğeni aldı.

Vanlı Sanatçı Gündüz yeni programına başladı

   Sanatçı Ali Gündüz'ün hazırlayıp sunduğu ''Ali Gündüz ile Tek Telden Her Dile'' adlı programın bundan böyle her pazar akşamı saat 21.00'de Kanal M ekranlarında olacağı açıklandı.
  Geçen hafta başlayan programa konuk olan Sanatçılar Meral Çelik ve Sinan Demirtürk'ün okudukları birbirinden güzel eserleriyle Türkü severler adeta ekran başına kilitlendi.
   Yayın süresi iki saat olan programa yoğun ilgiden dolayı üç saate çıkarıldı.
Gazetemize açıklamalarda bulunan Vanlı Sanatçı Ali Gündüz, programa yoğun ilgi ve alakadan dolayı Kanal M izleyicilerine teşekkürlerini iletti.
    Emeği geçenlere teşekkür eden Sanatçı Gündüz "Kısa bir süre önce yayın merkezi Van'da kurulan  Ulusal televizyonumuz Kanal M yönetim kurulu başkanı Hasan Karadaş şahsında tüm çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Şehrimize elzem olan böylesi güzel Tv kanalımız aracılığıyla sevenlerimizle tekrar buluşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyorum. Birkaç yıl önce değişik Ulusal televizyon kanallarında programlar yaparak ilimizin türkülerini, sanatını ve kültürünü tanıtım noktasında büyük gayretler sarf ettim. Biz Sanatçılar kültürümüzün hizmet elçileriyiz. Geçen hafta başladığımız ve bir sezon boyunca ''Ali Gündüz ile Tek Telden Her Dilden'' Kanal M ekranlarında yayında olacağımız süre boyunca güzel Van'ımızı tüm boyutlarıyla tanıtmaya devam edeceğiz" dedi.
Gündüz, ilk programa renk katan Meral Çelik ve Sinan Demirtürk'e de teşekkür ederek, "İnşallah yapacağımız programlarla iyi bir izleyici kitlesiyle sezona damga vururuz'' şeklinde konuştu.
   Sanatçı Gündüz, yeni programın konuklarının ise Halk Müziği Sanatçıları Yusuf Şahik ve Nurhan Atmaca olacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER