Vanlı sessiz adamlardan çifte galibiyet…

Van İşitme Engelliler Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü takımı, hem voleybol hem de futbolda başarısını sürdürüyor. Diğer adıyla 'Sessiz Adamlar' takımı, futbolda Diyarbakır ekibini 3-1 yenerek liderlik koltuğuna otururken, Van'daki voleybol maçında ise İstanbul Aksaray İşitme Engellileri takımını 3-2 yenmeyi başardı.

Vanlı sessiz adamlardan çifte galibiyet…

         Futbolda PTT 2. Liginde, voleybolda ise süper ligde mücadele eden Van İşitme Engelliler Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü, diğer adıyla 'Sessiz Adamlar'  Futbolda Diyarbakır'ı 3-1 yenerken, voleybol müsabakasında ise İstanbul Aksaray İşitme Engellileri takımını 3-2 yenerek grupta üçüncü sıradaki yerini korudu.


     Gazetemize açıklamalarda bulunan Van İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Aydın Türk, başarıda emeği geçenlere teşekkür ederek, "Başta sporcularıma ve her zaman desteklerini esirgemeyen ailelere teşekkür ediyorum.  Yine bize gönül verip yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca desteklerinden dolayı Van Büyük Şehir Belediyesi'ne, İpekyolu Belediye Başkan Vekili Sayın Cemil Öztürk 'e, İpekyolu Engelsiz Yaşam Akademisi Müdürü Sayın Ömer Durmiş'e, İstanbul'dan gelen değerli misafirimiz Van Dernekler Federasyon Başkanı Sayın Fevzi Donat'a teşekkür ediyoruz. Bizler sizin verdiğiniz desteklerle ilimizi daha iyi temsil edip daha iyi başarılar elde edeceğimize inanıyoruz. Yeter ki destek verilsin . Engel yok, engelli yok. Destek verip beraber tüm engelleri aşalım. Bizleri fark etmelerini ve bu başarılarımızı göz ardı etmemelerini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2018, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29