Vanlı sporcular çeyrek finale kaldı

Ağrı’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Grup Müsabakalarına katılan Vanlı Erkek Badminton Takımı Grup Birinciliği, Kız Takımı ise Grup İkinciliği dereceleri ile Malatya’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final müsabakalarına katılma hakkı kazandılar.

Vanlı sporcular çeyrek finale kaldı

   Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Badminton Federasyonu tarafından milli takımların altyapısını oluşturmak için organize edilen ve 09-11 Şubat 2018 tarihleri arasında 11 ilin katılımı ile gerçekleştirilen “Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Grup Müsabakalarına” katılan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Erkek Takımı Grup Birincisi, Kız Takımı ise Grup İkincisi olarak, Malatya’da yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final” müsabakalarına katılma hakkı kazandılar.

   Badminton Van İl Temsilcisi Atilla Enterili, Badminton grup müsabakalarına Van adına erkek ve kız takımları ile katılım sağladıklarını söyleyerek, “Erkek kategorisinde grup birinciliği, kızlar kategorisinde ise grup ikinciliği kupasını ilimize kazandırdık. Kazandığımız bu güzel başarılardan dolayı takımlarımız Malatya’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final Müsabakalarında ilimiz adına bir kez daha ter dökecekler. Bu başarılarımızın tesadüf olmadığını, kazanmış olduğumuz bu güzel dereceler ile bir kez daha kanıtlamış olduk. Takımımızın çeyrek finale çıkması bizleri gerçekten çok sevindirmiştir. İnşallah aynı performansı Malatya’da katılacağımız çeyrek final müsabakalarında da sergileyeceğimize inanıyoruz. Bu takımımızın bu günlere gelmesinde emeği çok olan antrenörümüz Erhan Ezgi’ye ve bu müsabakalara katılmamızda bizlere her türlü desteği veren; Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

     Anadolu Yıldızlar Ligi grup müsabakalarında takım birinciliği ve takım ikinciliği elde eden sporcu, antrenör ve il temsilcisini tebrik eden; Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise yaptığı konuşmasında; “İlimiz adına birçok yarışmalara katılarak ilimizin adından sürekli başarılar ile bahsettiren takımlarımızdan biride, Ağrı’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Grup müsabakalarında erkekler kategorisinde takım birincisi ve kızlar kategorisinde ise grup ikinci olarak Malatya’da yapılacak, Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final Müsabakalarına yükselen badmintoncularımızdır. Sporcularımız Ağrı’da katıldıkları müsabakalarda en güzel performanslarını sergileyerek takım halinde birincilik ve ikincilik dereceleri ile döndüler. Kazandıkları bu güzel başarılarından dolayı il temsilcimizi, antrenörümüzü ve sporcularımızı bir kez daha yürekten kutluyor, kendilerine bundan sonraki katılacakları çeyrek final müsabakalarında ise başarılar diliyoruz” diye konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2021, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29