Vanlı taraftarlardan misafirperverlik örneği…

B.Vanspor’un fanatik taraftar ekipleri Grup Kara Kobralar ve Gölkentliler, Van’a maç izlemeye gelen Adıyaman taraftarlarını en iyi şekilde ağırlayarak, tribünlerde kendilerine çiçek takdim etti.

Vanlı taraftarlardan misafirperverlik örneği…

             Van’da oynanan tüm maçlarda centilmenlik örneği sergileyen ve bugüne dek takımın galibiyetlerinde veya puan almasında büyük emeği olan taraftar grupları son maçta da en büyük alkışı hak etti.
Grup Kara Kobralar ve Gölkentliler Adıyamanspor taraftarlarını da en iyi şekilde konuk etti.
Adıyamanspor taraftarları ile birlikte yemek yedikten sonra tribünlere geçen Grup Kara Kobralar ve Gölkentliler ekibi, tribünlerde de kendilerine çiçek takdim etti.

 


           Grup Kara Kobralar Başkanı Mürsel Demir ve beraberindekiler, bazı Adıyamanlı taraftarları da kendi aralarına alarak birlikte tezahürat etti.
Öte yandan cezalı olan Gölkentliler Taraftar Grubu Başkanı Nevzat Aslan ile bazı taraftarlar ise tribünler yerine, stadın karşısındaki bir binanın dokuzuncu katında maçı izledi.

 


         Maçın ardından B.Vanspor’lu oyunculara seslerini duyurmayı başaran Aslan ve ekibine oyuncular da alkışla karşılık verdi.
Bu arada Adıyaman taraftarları adına bir açıklama yapan Mücahit Şakirpaşa Doymaz ise, Van’daki misafirperverliğe teşekkür ederek, “Biz 3-0 kaybettik, ama binlerce kardeş kazandık. Kazanan dostluk oldu” açıklamasını yaptı.

 

 
    B.Vanspor maçlarında maç öncesi, maç sonrası ve maç bitiminde desteklerini sürdüren taraftarlar, Adıyamanspor galibiyetinin ardından da yaklaşık 15 dakika tribünlerde kalarak hem oyuncularla birlikte coşkuya ortak oldular hem de takımın galibiyet sevincini doyasıya yaşadılar.
Bazı taraftarların ise oyuncularla birlikte fotoğraf çektirdiği görüldü. Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER