Vanlı voleybolcular grup birincisi…

Erzurum ilinde düzenlenen voleybol grup yarışmalarında Van’ı temsil eden Mehmet Erdemoğlu Lisesi sporcuları, çıktığı müsabakalarda rakiplerini tek tek yenerek namağlup bir şekilde grup birincisi olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Vanlı voleybolcular grup birincisi…

    Mehmet Erdemoğlu Lisesi öğrencileri, voleybolda grup birincisi olarak finallere gitmeye hak kazanırken, söz konusu başarı ile bu yıl Türkiye’de en iyi 32 lise arasına giren Mehmet Erdemoğlu Lisesi sporcuları, okullarını bir kez daha finallerde temsil edeceklerinin gururunu yaşadı. 

    Bayburt, Ardahan ve Iğdır takımlarını 3-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başaran Vanlı öğrenciler, adını finallere yazdırmayı başardı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Mehmet Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul Müdürü  Kemal Aydın, “Bugün okulumuz adına çok mutluyum. Sporcu öğrencilerimiz gerçekten bir başarıya imza attılar ve okulumuzu hem de Van'ı Türkiye Finallerinde temsil edecekler. Umarım finallerde de en iyi başarı ile döneceklerdir. Sporcu öğrencilerimiz gerçekten ciddi emekler veren, beden eğitimi zümresi öğretmenlerimizi, aynı zamanda başarılarından dolayı öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Başarılarının devamını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2020, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29